Vilken helg

Ja hur fort gick inte denna helg? Lördagen svissade ju bara förbi och söndagen spenderade vi i Södertälje där min största kille hade innebandy sammandrag. Onyx p-00 spelade mycket bra, 2 vinster och 1 oavgjord. Vi hade Curre med oss så Björn o jag har gått halva Södertälje runt :) Bra dag att inviga mina nya skor.

Kändes kanon att gå i.

Småkillarna var hos mormor tillsammanns med kusin Sixten ( mormor såg ganska trött ut när vi hämtade) Markku har passat Chuck som fick vara hemma. Mandis var hos en kompis, som hon sovit över hos. Ja det innebar ju att promenaderna var lite "egen vuxen tid" för Björn och mig. Hur mysigt som helst att gå och prata hålla handen och kolla på en massa fina hus. Vi gick upp på Torekällberget en liten sväng, bestämmde att vi måste åka dit i sommar med barnen.

Eftermiddagen bjöd på handboll, matlagning, betala räkningar och duscha alla barnen ja och mig själv. Sen var Malin trött och la sig i soffan och kollade Solsidan med två boxerbusar.

Den här veckan blir min lilla Anton 7 år, ja oj han är inte så liten längre. Stora killen ju! Idag måste nog handlas lite mat, klippa Oskar och rasta/ aktivera hundarna.

Tjingeling

Lördag

Japp idag är det lördag vilket innebär vedjobb! Trevligt med lite mildare väder i alla fall. Solen tittade till och med fram. Om man tittar rakt mot solen kan man nästan känna att det värmer lite nu. Nästan så man får lite vårkänslor.

Hundarna har såklart varit med o hämtat all ved. Curre är inte riktigt van vid traktorgrävaren och morrade otroligt mycket när skopan åkte upp o ner men han kom ganska snabbt på att den inte var farlig.

När veden var klar var det dags för att skjutsa iväg stora Mandis till Oppeby. Hon sover hos kompis i natt. Imorgon bär det av till Södertälje för sammandrag i innebandy. Curre får följa med, vill inte att voffarna ska vara själva hemma tillsamanns. Chuck får ett besök av min mamma eller Marrku hoppas jag. Små killarna ska vara hos mormor och där är kusin Sixten också så mormor får och göra. Oskar har en kompis som kommer sova här i natt för att hänga med på sammandraget imorgon.  

Det har varit mycket boxerbus i snön idag och jag känner mer och mer att det går att släppa dom mer fria i leken. Litar på att det bara är lek ( för inte så länge sedan var det mer allvar). Curre har idag också fått prova Chillis gammla dragsele idag och dragit Björn och mig i pulka. Skulle önska att barnen var mer ute så han fick nåt lättare att börja med :-) Men måste ändå säga att man är imponerad av att han orkar både mig och Björn (inte tillsammans dock). Nu har jag två busar som sover som stockar, tror nästan taket ska lyfta av snarkande boxrar.
Undrar lite över Curres ena bakben bara han står ofta på tre ben. Kommer bli nåt att söka för kanske.

Själv är det snart dax att inta soffläge för ikväll är nog nästan lika trött som mina två boxrar och jag måste upp tidigt imorgon. Chuck och jag måste upp på en mycket tidig morgonpromenad.

Tjingelin alla ha en underbar lördag kväll!

Perfekt vinterväder

Kan väl inte bli bättre med -6 grader o solsken. Promenaden med vovvarna gick ut till rådjursmatningen. Mycket koppelträning, vill ha två boxrar som går fint vid min sida, eller inte drar i alla fall. Känns som om de tror det är en tävling vem som kommer först.

Sen tränade Curre o jag lite kontakt och linförighet, funkar mycket bra idag. Godis, kel o lek så brukar det mesta gå :)

Tänk grabbarna bus som inte tålde varandra för bara nåt år sedan går nu på långa fina promenader tillsamanns. Delar den lilla bia bädden o den lilla soffan. Trång o tätt ska de ligga.

Igår fick Curre smaka på katternas klor. Han är lite för mycket bufflig och på för att de ska gilla honom. Så tre små röda prickar på nosen, stackarn. Idag kan man väl då säga att han är nyfiken på dom men går inte lika nära.

Chucks tassar är så mycket bättre tack för alla råd om vasselin, försvarets salva och oljor. Vi har kört med försvarets salva o det är nog den absolut bästa.
Emil leker just nu sök med Chuck i hela huset, hoppas bara han hittar all godis :) Ja känner jag min lilla Chuck rätt så blir det nog inte en smula kvar.

Idag ska jag bege mig in till stan kanske blir det ett par nya bra varma promenad skor. Emil ska också till tandläkaren och visa upp tänderna. Får se om vi får godkännt.

Nu är det dags att gå ut o samla ihop alla äggen håller tummarna på 9 st idag också! Nån som vill köpa? Bara att säga till så fixar jag det.

Tjingeling


Kompis

Så underbart kul att ha två trubbnosar hemma! Vad fort en vecka går! Skulle absolut kunna tänka mig att ha Curre här alltjämt. Så roligt för Chuck att ha en kompis här hemma. Men Curre kommer nog vara saknad av sin husse o matte om jag kidnappar honom.

Igår kom Majsan på besök o snacka om att det vart boxeravundsjuka. Inte roligt alls, det blev o begränsa vovvarn. Idag kom lillebror o Sixten hit o vilken skillnad. Curre som då är en hoppande tokig :) boxer hoppade inget! Jag är så glad, vilken lugn kille han var idag. Lilla Sixten o Emil kunde leka fritt utan att få hundra boxerpussar också.

Idag har jag tränat lite fritt följ med Curre. Tror vi måste ha lite koppelträning han o jag, för man kan tro att jag är ute med två draghundar när det är promenadtajm. Chuck har fått springa fritt o köra sitt boxerrace ute i snön, han har minsann inte tröttnat på denna vita massa. Jag känner mig supertrött på att det är kallt och halt och bara vitt, vitt och åter vitt ute.

Inte lätt att få två boxerbusar att ligga still :)

Ja vad gör barnen ute i matrummet???
 Så fina killar i alla fall!

Ja en vecka kommer gå så fort och det är underbart att ha två trubbnosar hemma som värmer ens fötter när det är kallt och håller en sällskkap hela tiden.

Tjingeling

RSS 2.0