Hamnen!

Igår var vi i hamnen och gick. Barnen ville leka i lekparken vid gästhamnen. Jag fick då sitta still i skuggan och bara titta med husse. Det är jätte svårt alltså att se hela familjen leka utan att jag får vara med. Det var ju en massa andra barn där också som ville hälsa på mig och det var jätte kul. Jag blir ju så till mig och hoppig i koppel så alla som vill hälsa på mig måste vara beredda på 32 kg muskler som dyker på. Nu höll ju husse in kopplet så det gick ju bra för alla barnen. Ingen som fick mig över sig, hihi.

Idag har vi tagit en sväng till Runtuna, där fick jag leka i Curres inhängnade rastgård. Han har en jätte rolig men läskig leksak som hänger i ett träd. Det är 2 bollar och en pingla som man kan jaga, men bollarna "anfaller" tillbaka när man släpper den med munnen. Konstigt och så låter den så jag reste ragg, men när bollen kom åkte svansen in mellan benen och jag sprang därifrån men sen på den igen, så höll vi på ett tag, bollarna och jag , tills jag förstod att de inte var farligt. 

Ikväll blir en lugn hemma kväll med grillning, hoppas på att få smaka för jag ratar min mat helt. Igår åt jag bara några tuggor. Värmen kanske, jag dricker ju desto mer.

Familjen sammlad!

I fredags kväll lämnade matte och husse barnen till mormor och Markku de skulle sova där. Tidigt på lördags morgonen gick matte och jag vår runda runt i skogen sen kom barnens morfar och farmor och hämtade husse och matte för de skulle vara hund och barnfria i Göteborg. De har varit på konsert på Ullevi och sett Iron Maiden. Barnen kom ner på fm till mig och lekte sen åkte de och badade med mormor och Markku de är sååå varmt! Jag vaknar ju till på kvällen så då leker vi och spelar fotboll. Igår kväll kom husse och matte hem och jag var så lycklig så jag höll på att slicka bort mattes öra. Jag sprang runt som en alldeles tokig boxer. 2 dagar och bara 1 natt och jag saknar husse och matte som om de varit borta hela mitt liv hihi skönt att de är hemma!

Cosmos och jag vi kämpar på med att förstå varandra!


Ensam hemma

Ja nu har min familj åkt iväg! Klockan 05.00 fick jag en långpromenad med matte för att hon sen skulle till High Chaparall. Snacka om att jag var trött! Kommer sakna min familj men jag får ju besök vid 12 idag då kommer barnens mormor sen kommer Benny på eftermiddagen och han ska sova hos mig. Imorgon ska vi åka hem till Benny och där kommer jag att få träffa Ozzy och kanske Roy. Familjen kommer ju hem imorgon kväll så jag blir inte hemma ensam så mycket, det kommer ju vara så varmt också så då sover jag mycket.

Blåbär!

För ca 7 dagar sen började jag sniffa otroligt mycket på vårat svampställe, sen hittade jag kantareller för ett par dagar sen, så idag skulle vi till skogen för att se om det fanns fler. Vi insåg väldigt snabbt att det var alldeles för torrt för svamp. De som jag hittade för ett par dagar sen var små små gryn egentligen. Vi började plocka blåbär i stället väldigt tråkigt, att bara sitta still på ett ställe! Jag fick ju springa lös också och hela familjen var med och alla satt på olika ställen så det var ett väldigt spring på mig, måste ju ha koll. 

Matte och jag har kört lite sök på eftermiddagen. Jag blev så trött i huvudet att jag till slut inte förstod nåt bara sprang runt i cirklar. Familjen åker till High Chaparall på Onsdag då kommer Benny och sover här hos mig sen ska barnens mormor rasta mig också. Jag kommer sakna familjen! och de kommer sakna mig också det vet jag. 

Bye 


Regn


Här är det blött och det regnar men det skrämmer väl inte mig boxerbus!

Matte och jag har gått vår lilla runda på 3 km sen åkte hon till stan med barnen för att shoppa kläder till sig och underkläder till barnen. Underkläder till barnen hade hon med sig hem men inte kläder till sig, hon mummlade nåt om storlek och längre promenader för oss, då är ju jag nöjd hihi! Husse har fått en cykeldator så¨nu ska de cykla ännu mera. Jag måste nog lära mig att följa med. Matte har massor med disk och ett hus som skulle behöva dammsugas men hon har ingen lust att pyssla hemma. Nej vi ligger i soffan och vilar lite medans det regnar!

Inga batterier

Jag skulle vilja sätta in lite nya bilder men en digitalkamera äter ju batterier och så har det liksom inte blivit av att köpa nya. De uppladdningsbara batterierna har vi laddat alldeles för många gånger så de har gett upp. Här händer inte mycket matte och jag vi går vår runda varje morgon nu. Husse och matte har köpt nya Buzz till playstation 3 ska tydligen vara skönt med trådlösa buzzar, vad vet jag. Familjen har börjat cykla varje dag och jag kan ju inte riktigt springa 4 mil bredvid cykeln så då är jag hemma. I lördags var barnens mormor hundvakt, jag var lite busig på promenaden och mormor fick inte mig att sluta, annars gick det bra.  Småkillarna sov hos farmor och morfar och de stora var på Gröna Lund i Stockholm med husse och matte.

Nån kommer där borta måste ha koll!

Besök

Tjena! Idag har jag haft ett alldeles speciellt besök. Ända från Helsingborg kom de, bara för att hälsa på mig! Mina gamla ägare var det och oj sååå glad jag blev! Jag studsade runt som aldrig förr och de var nog lite glada att se mig också. Jag har ju blivit en stor kille sen de såg mig. Mycket kan hända på ett år. Världens största ben fick jag också! Jätte mumsigt, det tog mycket på min energi så nu har jag legat och sovit en bra stund faktiskt. Sen var det dags att springa ut och busa när husse satt och grillade.

Ny Lampa

Kolla mattes nyinköpta lampa till köket. Hon har beställt den från ellos och den har inte kommit hem än men ni kan få se en bild!

Cool? eller för mycket?
Matte gillar den! så då gillar jag den!

Söderköping

Jaha idag gick matte och jag på en lång tidig promenad innan det hunnit bli så varmt. Vädret ska ju bli kanon idag så matte och husse har bestämt sig för att bjuda barnen på glass, i Söderköping. Ja på smultronstället och då fick inte jag följa, med typiskt! Jag är ju liksom inte en hund som gärna sitter still. Här kommer lite smakprov på glassen i alla fall och min underbara familj.

Oskars rykande glass!

Amandas polka glass, Mary Poppins.

Antons Kookie, med kakor!

Husses lakritsglass!

Emil fick en Gottegris men det var vindsnurran som var roligast!
Nu måste jag ju också visa min kompis Cosmos.

När jag flyttade in  "flyttade" Cosmos, katten, ut i garaget. Nu har jag bott här i mer än 1 år och katten börjar förstå att jag inte kommer "äta" upp henne, jag är bara lite busig och "framåt" kan man väl säga. Nu har vi börjat lära känna varandra lite närmare och hon vågar sig in mer och mer.

Kolla vi nosar på varandra utan rivmärken! Otroligt!

Jag har också hört att vi får främmande från Helsingborg på Fredag och det ska bli spännande tycker jag!
Nej men sov gott!

Sommar-presenter

Barnen har fått semester presenter.

Studsmatta och där får inte jag vara!

O en pool där får jag inte heller vara! Förra året hade jag sönder pollen när jag hoppade i så i år får jag inte bada i poolen för matte.

Matte och jag har fotat oss efter vår promenad. Vilket fästing år vi måste ha här. Idag var vi ute på vår 4 km runda och när vi kom hem plockade matte 12 st krypande fästingar i huvudet på mig och visst jag är ju mycket med huvudet i gräset. Jag har fästingmedel på mig också men ändå sitter det fast nån varje dag nästan, äckliga djur de där. Nu har husse semester och matte ska jobba 2 nätter till, nu inatt och imorgon natt sen är det 5 veckor ledigt, husse har 7 veckor.

Skön sommar hoppas på bra väder men inte för varmtför en boxer!

Bilder


Jordgubbstårta!


Jag hittar ett spår och sticker in i skogen, matte var inte possitiv.

Jag väntar här i skuggan!

Tåget kommer!

Skön sommar! men för varmt för en boxer!

Hej hej sommar!

Äntligen sitter vi här och svettas matte och jag! Matte ligger på filten idag och jag springer runt henne och försöker väcka lite liv i henne. Hon ska jobba i natt så hon försöker vila lite men det får hon väl ändå göra i sängen i så fall. Jag tycker ju att det är jätte skojigt när hon ligger och solar! Matte cyklade iväg till dagis med barnen i morse då fick jag inte följa med och när hon kom hem var hon helt svett. Jag har cyklat med Oskar här hemma idag. Nu är det 4 nätter kvar för matte och 2 dagar kvar för husse sen har vi semester. Matte 5 veckor och husse 7 ska bli skönt att ha hela familjen samlad. Det rycktas också om att familjen har skaffat hundvakt till mig en hel helg, v 28. Det får vi se hur det blir! Barnens mormor ska  ta hand om mig och hon har massor med katter, hihi. Min katt går bra men inga andras!

Nej nu ska vi vila lite!

Regn matte skriver

Usch vad mysigt det är med regn! Ja det står som spön i backen, min älskade boxer får gå ut själv och kissa på morgonen. Vår promenad avvaktar vi med, det spricker upp. Klockan är 12 jo men nu kanske det syns lite blått där borta! Jag har en kille som bara MÅSTE få gå ut, och ja snart så. Lite lunch först till barnen sen går vi ut. Klockan 12.30 har det väl inte regnat så mycket på hela dagen och jag tar min regnjacka på mig och går ut med en helt sprallig, tokig och superbusig kille. Han älskar regnet jag kan väl inte påstå att jag är lika förtjust. 4 km i spöregn blev det i alla fall och jag var blöt in på skinnet men torr om fötterna för gummistövlarna.

Och efter det känner jag mig så nöjd, tänk att jag kom ut på en långpromenad i skogen fick andas in friskluft och min motion. Jag hade aldrig gått ut om jag inte hade dig Chuck!
Jag älskar min lilla busiga vovve!

RSS 2.0