Bilder

Innan sjösättning!

Spännande!

Hittat lite go svamp också till svärmor:)


Semester

Gud så skönt en vecka semester och vi har haft det super härligt. Började semestern med en tripp ner till Lidköping för att kolla in en båt, Bayliner 2655. Vi har spanat på den länge på Blocket tyckt att den var så fin på bilderna och ja vi är nu ägare till en Bayliner 2655 ciera sunbridge.

Älskar min lilla båt!
Vi beslöt oss för att dra hem den själva med bilen...snåla som vi är hihi men 13-14 000 kr för transport kändes för mycket. Så från Lidköping på småvägar till Nyköping, ca 40 mil,  tog det 9 timmar av körande i spöregn på natten. Jag vet nu varför jag inte kan jobba natt mer...efter en lång arbetsvecka och fredagen kommer är man trött på ett helt annat sätt än när man "jobbat" en natt. Jag kände mig konstig i kroppen och blev då påminnd om den känslan efter nattarbete. När vi ändå var i Skara-krokarna valde vi att gå in på Skara sommarland...jag är inte imponerad...inte barnen heller. Vi hade trevligt bodde i campingstuga på Skara sommarlands camping så inte för det men det var absolut inte det bästa vi gjort på långa vägar. Vi åkte också upp till Karlsborgs fästning, sov på vandrarhemmet, och gick "Jakten på den försvunna guldreserven". Det var en skräckblandad förtjusning....passade oss alla. Det var så kul, Emil och Anton trodde verkligen att vi jagades av Stålhammar och hans män och Amanda Oskar Björn och jag tyckte det var otroligt roligt och intressant. Frågar vi barnen vilket som var bäst med vår tripp så svarar de Karlsborgs fästning och de är väl ett bra betyg.

Så väl hemma med båten inser vi att den är högre än vi tänkt oss och vi kommer inte kunna ha den på båtplatsen vi tänkt oss...så leta ny båtplats, bottenmåla, köpa flytvästar, andra tillbehör, och sjösättning har nu skett på bara två dagar. Igår var det så skönt att båten låg i vatten vi hade vår båtplats och vi kunde bara ligga där och sola och njuta av vår fina båt.

Jag kommer nog verkligen kunna bli en båtmänniska♥
Lovely!

Måste ju också visa vad jag fick av min Björn♥ passar oss och att det var en liten nallebjörn gjorde det bara så bäst!

Idag kommer vi ju självklart vara nere vid båten!


Tisdag

Härliga tisdag...efter en varm dag på jobbet var det skönt att komma hem byta om och klä sig lite lättare. Vi grillade kyckling och till det en god sallad, mumsigt. Sen en tripp till Rusta bara jag och Björn, vi shoppade snabbklor och flockningsmedel till poolen. Jag hittade också små söta burkar till små såser eller dipper när man har matlåda med sig, nåt man måste ha nu varje dag, det är man ju ovan vid.

När vi var hemma gick vi ut en promenad...hade tänkt kolla våra svampställen om det kommit nåt. Alla pratar ju om att det är fuktigt och att det redan finns så mycket svamp. Jo vi hittade väl några små små men det var snustorrt i våra skogar så om det inte kommer mer regn nu så torkar väl dessa små ihop och mer regn behöver vi inte nu. Blev i alla fall en powerwalk och så fick vi ju se ett litet rådjur.


Väl hemma satte vi oss på "uteplatsen" och bara njöt av solen tills det var dags för Allsång.

Tjing tjing


Semesterkänsla

Oj oj oj vad denna helg bjudit på semesterkänsla....då har vi ju ändå 5 arbetsdagar kvar innan vi får nån ledighet. Började fredagen med att Sommar festa på Exass. Det blev en liten grillkväll, tror alla hade trevligt, jag lämnade dock nästan först då vi bara hade Amanda som barnvakt och Björn också var inbjuden. Vi åt i alla fall och det var trevligt.

Sol och lördag...vi tog med oss lilla motorbåten, radiostyrd, till lastbryggan för en liten sväng...tyvärr hade vi ju inte laddat batteriet så "svängen" blev kort.


Det blev sedan en liten tur och kolla båtar i hamnen, motorcyklar Iron Horse och så åt vi ju en glass i vår fina hamn. Amanda sov hos kompis.

Söndag....jätte fint väder idag igen:) Vi bestämmde oss för att vi faktiskt ska ha en pool, så vi gjorde rent den och började fylla med vatten. Badtokiga Anton badar....brr iskallt ju.


Sen fick jag ett nytt alldeles rosa fint fiskespö av min man så vi var ju tvungna till och åka och prova...så en sväng till lastbryggan. Idag med Amanda men ingen Oskar då han är på sjön med kompisar.Emil håller tummarna för fisk.

Ja...Anton han badar ju såklart:)

Denna helg har alltså gett mycket försmak på vad som komma skall....SEMESTER!!! Längtar faktiskt lite:)

Tjing tjing


RSS 2.0