3:e Advent

Igår var det dags för sista matchen detta år...Självklart fick vi åka hem med ännu en vinst.Onyx Pojkar- 00 är helt fantastiska..en oavgjord match och sen bara vinster, gör att de ligger på delad första plats med Nykvarn. Tänk vad glad och stolt man är som förälder när det går bra för ens barn. Väglaget hem sen var riktigt ruskigt. Låg massa snö på vägbanan och vi tuffade väl bara på i hela 60-70 km/tim på motorvägen. Sent hem nästan insnöade och helt slut i kropp och huvud gjorde att det blev en lugn hemma kväll. Vågade och orkade inte ge mig ut för att träffa kontorskollegorna på restaurang Sailor.
 
Idag blir det jobb på Krusbäret, golvet inlagt, nu ska lite klinkers läggas precis vid dörren:)
Sen blir det en tripp till stan för att shoppa några julklappar...vi måste ju börja nu det är ju snart jul:)
 
För att bara nämna min Zigge också så mår han jätte bra, har vuxit till nästan 6 kg, om 2 dagar blir han 6 månader och vi älskar vår lilla buse♥
 
Hoppas ni alla får en fantastisk fin tredje advent.
 
 

Jul

Tänk vad fort det går snart är det jul och vi har inte börjat med våra klappar än....alltid samma sak i sista sekund.
Idag har vi i alla fall bokat in att Amanda och Oskar ska vara barnvakt för att till de små för att åka och börja titta lite. I år känns det nästan ännu värre...jag jobbar ju varje dag...Hur hinner man med allt då??
Julmat, klappar, innebandyträning och matcher, klarinett uppvisning, lucia, läxor, samtidigt bör man fortsätta med en god kost och träning, städa och pynta (gärna baka och göra julgodis) hinna med så varje barn och hund blir sedd och känner sig speciell, så mannen i mitt liv som jag bara måste få lite egen vuxen tid med, ja hur hinner man? Säger bara som så.... julen kommer och huvudsaken är att vi får en fin tid med familjen:) Ja och såklart att barnen får sina julklappar;)
 

Uppdatering

Oj oj jag är verkligen sämst på detta att uppdatera bloggen...men nu så kommer en lite uppdatering.
Kan ju börja med Zigge...oj oj vad skojsigt det är att ha valp. Han är pigg glad lekfull, biter på allt, hämtar saker han inte borde...som till exempel toarullen...och det blir massor med papper överallt jätte snabbt innan man hinner blinka har man hela mattan full med små pappersbitar.
Men han är ju sötaste voffen så vad är väl lite bus och lite papper på en matta? Jag har ju dammsugare så det går ju fort att fixa till.
 
Annars flänger han runt med mig på dagarna, kontoret firmalokalen fram och tillbaka överallt är han med mig. Det blir inte mycket "ensam-träning" men de lilla han är själv funkar jätte bra. Blir ju dock max en timme eller så. Han börjar bli en stor kille han har gått från 800 g till 5 kg....och tänk om jag lyssnat på vetrinären? då hade vi inte haft denna underbara lilla varelse hos oss. Ibland har de fel och då är det viktigt att lyssna på sin instinkt. Vi hade en tuff start men det verkar ju ordna upp sig till det bästa. Bara matte då som måste inse att detta faktiskt kommer bli en rejäl hund och inte min bebis.:)♥ Fösta snön har kommit och jag minns ju när vi hade vår Chuck och det kom snö...han var så överlycklig att man knappt fick in honom i värmen. Zigge är inte lika uppspelt över snö och kyla som min tokiga boxer var.
Japp lite om Zigge:)
 
Oskar kör ju innebandy så varje helg är det minst en match, än så länge är Onyx-p-00 helt obesegrade och de är så super duktiga, alla killar!! I helgen var vi i Vingåker, matchen slutade med en vinst 6-4 men oj vad det var stresssande, en tuff match med inte alls nåt bra spel, kändes ibland lite rörigt på planen. När vi ändå var i Vingåker blev det lite shopping på Vingåkers factory outlet.
 
Varje vecka består alltså av aktiviteter, innebandy, konfirmation, handboll och klarinett. Alla barnen har sina aktiviteter och vi som föräldrar vill ju vara lika delaktiga på alla barnens träningar och aktiviteter.
 
Vi fortsätter att bygga på vårt lilla "Krusbär" och det börjar bli dags för inredning:) Amanda väljer tapeter, golv ska läggas och snart ska hon väl kunna få flytta ut...kanske under julledigheten:)
 
 
 

RSS 2.0