Bilderna


Kom igen matte!

Om jag tar en pinne då? Leker vi då?

Jaha, du matte tänker ved! Ja ska vi ha varmt inne får vi väl ta in lite då. Jag tänker inte hjälpa till tittar här borta!

Full fart framåt! Akta dig matte för jag kommer hoppa upp på dig och ta handskarna du har i fickan hihi!

Jag är en helt tokig boxer som älskar snö!

Snö!

Tänk att det kan vara såååå roligt med snö! Jag njuter och busar som aldrig förr, ner med huvudet i snön som en plog. Matte tycker det är ganska skönt också för det blir inte så smutsigt inne, man måste inte hålla på och torka smutsig boxer, för jag kan vara lerig efter en promenad. Igår var matte på föreläsning på förmiddagen hon tyckte det var super bra, jag låg hemma och väntade. Matte kom hem och vi var ute på långpromenad skönt. Eftermiddagen var det lyftteknik och då var jag själv med de stora barnen, men dom är väl tråkiga nu sitter bara och spelar "guitar hero world tour". Nu kan man vara ett helt band med trummor, guitarr och sång. Jag låg och kikade på dom i soffan sådär uttråkad som en boxer kan bli. Men sen var vi ute och åkte pulka ja inte jag men barnen åker och jag rusar efter!

Matte ska försöka få med några nya bilder på mig men det verkar inte fungera just nu så fortsättning följer.....

Höst

Nu är det ju riktigt kallt, grått, blött, tråkväder. Matte har bihålsinfektion äter penicillin nu sen i fredags så hon är ju bättre men fortfarande inte bra. Idag har vi varit ute på en promenad men det var ju kallt som tusan. Hela helgen hade vi kalas, torsdag fyllde Amanda 10 år oc det är ju såååå kul med en massa gäster. Fredag var det husses tur att fylla år och då var han ledig från jobbet så det var en heldag ute. Lördag plockade vi med veden och så fick vi främmande av familjen Blom och de är kanon kul de gillar att leka med mig. Dagarna trillar på, matte är sjukskriven nu dessa 2 nätter hon skulle jobba. Nu vill hon bli frisk innan hon går tillbaka till jobbet.

RSS 2.0