slut

Ojoj helgen rusar förbi...men oj vad roligt vi har...Igår köpte vi en ny bil...oooppps ....men så bra:-) nu kan vi ju åka långt:-) till och med åka på semester. Vi hann med IKEA besök så Mandis fick sin byrå och den byggs ihop just nu. Jag har också fått mail som är glädjande och mycket intressant...längtar så till helgen nu och semester Idag blev det en tur ut i Oxelösunds skärgård....härligt och lunch på båten:-) Det är härligt med båten och nu känns framtiden ljus... vill ha helg nu!!!

Helg igen

Veckorna rusar fram...snart semester och några veckor ledigt. En tripp till Stockholm och en båttur hoppas jag helgen bjuder på, sedan hoppas jag ju att vi kommer hem med en ny bil. Hålller tummarna för att vi hittar det vi söker... gärna innan semestern. Nu blir det en sista kopp kaffe innan lite jobb väntar denna dag...härlig fredag♡

snart midsommar

Skönt att denna vecka bara är 4-dagars igen...känner mig trött och när värmen och solen visar sig längtar man ju till semester. Båten ligger i och Amanda har invigt den med kompisarna. Vi har inte hunnit med det än men det måste ju ske nu under midsommarhelgen. Vi letar ny bil då vår börjar bli riktigt opålitlig....måste nog ha en ny att åka med om vi ska komma iväg på nån längre semester. Bara leta efter nån med 6-7platser, billig bränsleförbrukning och gärna ett bagage också...förslag? Midsommar kommer att spenderas som vi brukar med dans picknick och riktigt skönsång:) Ha en trevlig sommar skön dag:)

:(

Ibland blir det inte som man tänkt sig...hua:(:(:( ♡♡♡

Sommar...

Sommarvärme....äntligen.
Nu önskar jag verkligen att sommaren kommer för att stannar...vill inte att den ska regna bort nu.
Helgen bjöd på Kiss konsert i Friends arena så otroligt mäktigt, jag är väl inte ett jätte Kiss-fan men oj vilken show.
Mer fyrverkerier än vad Nyköping bjuder på på självaste nyårsafton.
Detta var Amanda och Oskars första hårdrocks konsert och jag tror verkligen de gillade den. Skönt att bara få vara med de stora barnen också. Det är ju bra att dela upp dom lite ibland. Anton och Emil fick sova hos Benny och Ramona och de var så nöjda när dom kom hem. Tack Benny och Ramona för barnvakten:)
 
Skönt med kortvecka denna vecka då jag känner mig otroligt trött...slitsamt att vara i Stockholm och shoppa och konserta:)
Vi har också hunnit med att grovplanera tomten, så Amanda har nu fått en grusgång upp till sitt hus. Bara lite finare jord för gräsmattesådd som ska till, så vi slipper leråkern:)
Båten är också nåt som måste fixas vi vill ju ha i den innan midsommar gärna.
 
Ha en fin vecka alla♥
 
 
 

RSS 2.0