Helg

Ikväll blir det helg mys:) Kommer väl dock vara supertrött. Jobbat två nätter och har väl sammanlagt sovit sju timmar på dessa två dygn. Ja ja får ju sova i natt. När jag kom hem imorse hade Emil lite feber men lite alvedon och slummra i soffan så piggade han på sig, men inget dagis idag.

Igår var det Sn-cuppen och jag vaknade ju redan kl 12.20 och undrade hur det gick för min Oskar. Kunde ju inte somna om när det visade sig att de gått till final (Som de gör varje år) Var jag bara tvungen att åka in och titta. Tyvärr förlorade de i finalen och det blev lite ledsna miner och några tårar. Jag tycker ju att de är superduktiga!! De har ju vunnit alla år.

Som sagt fredagsmys idag, lördagsmys imorgon och söndagen bjuder på en innebandymatch i Hölö och kalas för Anton. Som vanligt lite små pyssel.

Ha en go helg alla:)


Jobb

Undrar varför jag är trött men inte kan sova???
I natt väntas nattjobb och jag har inte kunnat slappa av nåt under dagen. Vi har haft farfar, Jeanette, Alba, Felica och Julia här på fika. De kom för att gratta Mandis och Björn. Lite senare mat idag gjorde alltså att innebandyträning för Anton uteblev:) Mer vila till mamman:)

Björn pysslar med avlopp till Krusbäret tillsammanns med Markku ikväll och jag ligger mest och slö-tittar bollibompa med småkillarna. Snart tajm att ta ner dom för kvällens dusch då blir det livat. Imorgon väntar dagis och fritids, Oskar ska spela sn-cupen och Amanda åker till kompis. Så borde vara lugnt för mig att sova. Känner mig nästan lite stressad av sovande redan nu:(  


Tjing tjing!!!


!!

Har bestämmt mig för att inte logga in på facebook på ett tag. Undrar varför jag vill veta var alla är och varför och hur de mår när cybervärlden ändå inte speglar verkligheten ändå. Är det verkligen så att bara för att man skrivit det på en sida på datorn så är man fri att inte höras av i verkligheten? Ja nu ska mitt liv vara utan facebook-livet ett tag i alla fall.

Amanda har blivit 13 år i helgen, tonåring på riktigt liksom:) Jag har dock inte blivit äldre hahaha. Känns konstigt ändå att jag har tonårsbarn. Massa pengar fick hon, halsdukar, presentkort, ansiktsmask som vi testade tillsamanns igår. Lite tjejmys:)

Oskar är på bio och har killkväll ikväll de inviger nya biografen i Nyköping och ska se Tintin.


RSS 2.0