Testar

Nu dags att testa hur det fungerar att blogga från mobilen. Känner mig trött, irriterad på mig själv. har glömt Oskars tandläkar tid idag. Tur nog hade de en ny tid om en timme. Chuck äter smärtstillande och kosttillskott som heter gluco-flex, inte ett super billigt tillskott men helt klart värt pengarna. Han är piggare men fortfarande ska han vara i stillhet. Känns ju som att detta funkar bra :-) Tjing

Fredag


För ett år sedan! Oj oj vad snö vi hade då!
Var är snön i år? Vill absolut inte ha så mycket men lite vitt skulle vi väl kunna få?
Bara inför julafton!

Har nu vabbat två nätter mina två små är genomförkylda, ont i halsen och lite febriga.

Jag och Björn fick ändå smita iväg och kolla in Amandas teaterföreställning, en liten julsaga.
Min Manda är alltså "killen" i bruna/oranga jackan och svarta byxor och keps hmmm! Jätte duktiga var dom, hon var också dansare i "Fritt fram för friare" Så hon hade heldag i teaterns tecken igår. De sammlades redan klockan 7 på morgonen och vi var hemma 21.15 för att hämta hem de små från mormor.


Idag måste jag ta mig ut för att inhandla lite mat trots sjuka grabbar, men just nu låter de inte så sjuka där uppe, hmm undrar vad de pysslar med. Oskar fick ta bussen idag till skolan, behöver han ju träna på då han nästa år måste åka buss varje dag.
Så blir det till att städa tv-rummet, för herregud så de har styrt där uppe mina små hjärtan. Hönsmat måste inhandlas och Chuck måste få sina prommisar:) Jag kommer alltså kunna fylla även denna dag med små roliga måsten aktiviteter!

Tjing


Julstämmning!


Emil stod för lussefirandet i år, tomtenisse!

Koncentration!

Alla fick varsin sida att dekorera.

Emil vill vara mycket mycket nära för att kolla när Oskar fixar ena gaveln.

Amanda fixar gavel nummer 2.

Vi är super nöjda med Krikens pepparkakshus!


Bilder

Har precis lagt över mina bilder från mobilen till datorn ♥ Hittade lite gobitar!!

Emil bus hjälper pappa att foga!!

Oskar vinner sn-cuppen

Amanda kör traktorgrävaren för första gången.

Simskolan med Anton.

Första bröllopsdagen♥

Min allra finaste voffe♥

Oj oj hela mobilen är fylld med minnen och bitar ur ens liv. Tänk när man inte hade den med. Hur klarade man sig då? Älskar att det är så lätt att fånga varje ögonblick med familjen bara i en telefon!

Tjing


Fika

Hann med en kopp kaffe hos min bästa Angelica igår. Det kan man ju säga att det var länge sen vi sågs. Jätte härligt dock att få se hennes fina små ♥ och bara få sitta ner och prata en stund. Blev tyvärr alldeles för kort tid, bara en timme och den timmer rullar på fort då, för vi har mycket att prata om:) Åkte dit direkt efter träningen med Eva. Kändes skönt att träna men tungt var det tur att vi var två annars hade jag gett upp tidigt.

Emil var till ögonmottagningen och ja oj vilken stor kille jag har nu...mamma behövde ju knappt vara med. Nu vet han vad som ska hända och vad som förväntas av honom. Detta besök skulle då vara det sista egentligen men vi kommer att få fortsätta ett år till. Nästa år går han ju förskoleklass och då kommer vi se bättre hur ögonen klarar av pillerrill jobbet. Allt såg kanon bra ut just nu i alla fall.

Lucia idag och det blir Emil som får stå för lussandet i år.
Jag ska till tandläkaren och så kommer Majsan hit på frukost, kan inte bli en bättre dag idag.


Julklappar

Detta med julklappar är inte en jätte rolig historia!
Igår sprang vi runt i alla affärer och skulle shoppa men det blev inte en ända klapp med hem. Jo klart en, men den var då inte från oss:)
Barnen har ju då skrivit långa listor med små grejor, men vet att de mest av allt vill ha iPaden eller iphonen eller den absolut dyrast innebandyklubban man skrivit på sin lista. Hur ska man då få ihop det till 4 förväntansfulla barn?? Ja de är ju bortskämda till tusen mina små....de brukar ju få det de vill ha men önskningarna blir ju större och större för varje år....och jag är ju fortfarande bara undersköterska som jobbar deltid...det går inte riktigt ihop. Ja ja nu har vi fått oss en bild i alla fall.
Vi avslutade allt springande på stan med en god stor familjepizza, mumsigt!! Amanda som hade teaterträning fick maxleverans dit av sin snälla mamma och pappa.

Idag blir det träning och sen till ögon med Emil och så ska jag på föräldramöte med Oskars klass ikväll. Hoppades hinna med att julstäda till mina små hönor. Har bara 8 st kvar nu, en rovfågel har ju tagit både Marilyn Monroe och tuppen Sune! Inte kul alls trodde verkligen att det var räven som skulle vara det värsta hotet.

Kram till er alla ♥Hej

Sitter själv hemma, en lördag kväll....min andra halva har farit till stora staden för att roa sig! Hoppas självklart att han har det super! Klart en upplevelse att få se Paul McCartney live!

Ja så jag och barnen får njuta av "Så mycket bättre" själva. Jag har då hunnit med att träna på crosstrainern,

inte varje lördagkväll den åker fram:)

Lagat god tacos, Oskars val! Så nu ska jag ta och njuta av nåt gött att dricka kanske åker fram nåt smaskens att tugga på också.

Vet att det var ett tag sen jag bloggade men ibland finns varken tid lust eller ork! Kanske lägger in en ny växel nu såhär innan jul. Chuck mår inte jätte bra, hans stelhet har kommit tillbaka. Vi går inte långa promenader och han kan inte gå i trappor längre, och det är tungt att bära upp en boxer för trappan. Sägs att det är smärtstillande som gäller för min boxerbuse.

Tjing tjing!


RSS 2.0