Lite dåliga på att skriva...

Ja vi är lite dåliga på att skriva här på Kriken. Datorn har liksom blivit upptagen av flera. Nu har vi bara en dator och i alla fall 5 st som vill använda den, om man inte räknar med mig, Chuck. Barnen har ju blivit stora och vill sitta och spela skriva och kolla nätet. Vår andra dator ska ju tillbaka, hyrtiden är slut och lagom har den gått sönder.

Lite vitt på backen är det här i alla fall. Promenader i snön blir det långa raska nu också. Matte har börjat träna på Friskis och svettis också+ att jag blivit ett jätte bra "träningsredskap". Småkillarna i tvillingvagn och så går vi 5 km i raskt tempo, matte är trött jag med och sen blir det mys i soffan.
Allt är bara bra här jag mår prima gör fortfarande massa bus men det är väl det man har boxer till hihi.

Dans!


Jag och söta Amanda dansar!

3 år

GRATTIS min 3 åring 13 januari!

GRATTIS! Min underbart busiga lilla vän 3 år!

God skink-tårta blev det!

Tigg hund

Ja jag har fått en tigg hund! Men kolla om man får en tomat!

Först smaka!

O så busa lite! och voffa!

-Vaddå! jag ska äta upp den!

Jag är så busig!

-16 grader

Ja här sitter vi insnöade känns det som. Vi går bara ut för att kissa, bajja och fylla på ved, känns det som. Igår på dagen var det något mildare, bara -13 grader så då var vi ute och barnen åkte pulka. Jag sprang runt som en ko på grönbete för första gången efter vintern hihi. Barnen tröttnade snabbt på mig och det blev inte så långvarigt ute. Nej jag har bokat första parkett i soffan och lämnar knappt min plats för då finns risk att nån annan tar den. Jag  följde med i bilen i dag till Arnö med Oskar, han leker med kompis, då fick jag en liten promenad där i alla fall. 

 

skridskor


Hur kul som helst att åka med husse!

En gång till?
Ja idag var det inte perfekta förhållanden för skridskor men mycket snö gillar jag. Familjen bestämmde sig ändå för skridsko-åkning på svandammen, jag fick följa med. Mycket folk snö hundar och alla barnen utspridda hade jag mycket att hålla koll på kan man säga.
Trött som tusan var jag när jag satte mig i bilen!

God Jul o Gott Nytt år!

Här i Nyköping har vi haft en underbar jul och ett riktig god nyårsafton.

Julafton med skinkmacka oj vad sugen man är! Kolla in läppen! Vi får besök av barnens morfar och farmor Martin.

Curre var också här på julafton.

Jag är mest ute i skogen och plockar pinnar på våra promenader, pinnar och pinnar mer små träd hihi.

Långa kalla promenader med bollbenet i munnen blir det också.

Nyår firade vi med familjen Blom och barnens mormor och Markku. Det var full fart på mig hela tiden. Vi sköt raketer när klockan var 00.00 jag stog inne i fönstret och tittade, jag var nog mest irriterad över att jag inte fick följa med ut. Inte rädd alls.

Idag är det -10 grader och jag har inte varit på nån lång promenad det är för kallt för mig, jag  ser ut att frysa säger matte.
Vi har åkt bil och köpt bastupanel idag, här hemma bygger vi en ny toalett med bubbelbad och bastu, Kriken spa hihi. Känns som matte bara vill få det färdigt snabbt för att kunna basta när det är så här kallt.

Ha det gott!

RSS 2.0