Lördag

Japp idag är det lördag...dagen innan morsdag. Vi har dagen uppbokad med avslutnings-kläder-Oskar-shoppardag, Emil ska på kalas, Anton hoppas jag åker iväg till kompis och Mandis måste packa inför nästa vecka. Björn fortsätter med att sätta panel på det gula Krusbäret. Imorgon blir det sn-bollen för Oskar och klassen Arnö FC hejja hejja!

Fick mina nya jeans igår som jag beställ och nja....ett par åker tillbaka ett par får stanna.

Undrar lite också...kanske i-lands problem men det blir stort priblem i min hall... Hur många par skor får man ha stå framme??
Räknade idag när jag städade att jag hade 10 par framme, barnen hade 3 var (=12) Björn hmm...ja han hade ett par shippshipp framme....oppps! plus att vi alla 6 i familjen har varsitt par gummistövlar framme. Så undrar jag varför min hall alltid känns så rörig?? Totalt alltså 10+12+1+6=29 par skor plus Oskars kompis skor...så ca 30 par skor,,, jag måste skaffa mig en större hall!! Hahaha

Ha en super härlig lördag och glöm inte alla mammor imorgon♥

Tjing tjingMåndag

Usch för måndagar....Hemsk dag!

Glömde matlådan imorse så jag åt en yoghurt till lunch....vilket jag tror nu har resulterat i min huvudvärk...Tråkigt att man aldrig kan lära sig.

Annars var det läkarbesök med Orre idag, vi träffade skolläkaren för ett avslutande samtal innan han byter skola. Klippning av både Oskar och Anton på frisörkedjan efter jobbet och så har jag satt in pengar till Mandis så hon också kan klippa sig...In med pengar och ut fortare än kvickt. Sen blev det snabb lagning av mat och skjutsa iväg Orre på sn-bollen-fotbolls-träning sen handla mat...hade tänkt storhandla idag men orkade inte och huvudvärken är riktigt otrevlig.

Björn är duktig och målar. Själv ska jag lägga upp fötterna på bordet och ta ett stort glas kallt vatten, idag ska jag nog lyxa till det med både bubbel och is....det är ju trots allt måndag.

Första riktigt varma dagen idag också....+23,5 grader stod det i min bil.

Tjing


Krusbäret


Japp nu har det blivit gult runt hela huset....Han är för duktig min snickare till man♥


Jag har gjort det igen...

Japp idag blev jag iväg skickad på stan av mannen för att shoppa kläder till mig...Kolla avslutningsklänning/kläder till Anton och Mandis. Ja jag hade inte med mig en ända klädtrasa hem till mig men Anton har sina avslutningskläder och Mandis sin klänning. Jag däremot fixade några gamla goingar som säkert är lika gamla som mig...Tackar Evas mamma för de coola skorna.

Sen har ju skokanonen gått i konkurs så det blev ett besök där också:)

Har spanat in dessa ett tag nu... Sen måste man ju säga att ställa sig i en provhytt allt känns trångt, magen väller över man är blek och tråkig, då får man ju inte direkt lust att shoppa kläder men med skor är det skillnad. Man har i princip alltid samma storlek fötterna känns mycket sällan feta, man är alltid snygg i snygga skor:) Inte konstigt alls att det blev skor med hem idag och inte kläder....

Björn snickrar panel på Krusbäret, måste lägga in en bild snart hur fint det blir. Längtar lite tills det är dags att fixa till marken runt i kring....så man slipper ha lerjord överallt. Snart är vi där inte alls långt kvar.

Tjing Tjing


Cykel


Antons nya racer!!! Oj oj vad killen blivit stor!

Klart att den minsta skulle få en ny cykel också...han som vägrat lära sig cykla! Så har han sagt till mig "bara jag får en ny cykel så kan jag cykla" Ja det stämde ju faktiskt...vi trotsade förkylningen och testade en stund igår kväll och vips så cyklade han som vinden! Lycklig som tusan är han. Vi är hemma han och jag med hans förkylning, han har haft ont i örat och så rinner hans ögon hela tiden, trots det har han energi över till tusen.

Idag blir det att inte göra mycket alls...jag har huvudvärk och nån otrolig konstig magvärk och så Emil som är genom förkyld. Bara bädda ner sig i soffan....


Hej igen

Ja nu tänker jag ge denna en chans igen....har kännst jobbigt att ens öppna denna sida.


Det har ju nu gått nästan 3 månader sen vi lät Chuck lämna oss.

Mycket har hänt men mycket står helt still också. Jag har bytt jobb, jobbar på Exass Måleri AB nu. Känns så jäkla as bra. Känner mig glad pigg och får använda huvuvdet på ett annat sätt en tidigare. Klart man saknar vissa delar av jobbet på Arken. Valet blev otroligt lätt när vår nya enhetschef Lule drog två nattjänster. Ensamarbete är alltså inget jag tycker vi ska sträva efter och lämnade då Arken. Men tydligen med ny chef så försvann  "hot och våld" bilden.

Krusbäret tar sig mer och mer för varje dag, sakta men säker blir huset gult och taket har fått svarta pannor. Känns jätte bra.

Det var kanon fint väder då vi fick upp takpannor. Vilken träning jag fick också:)

2 månader efter att Chuck lämnat oss har också räven tagit över reviret på Kriken och tagit alla våra hönor....grrrr så irriterande!!! Fick honom på bild en morgon i alla fall.

Har fått nya fina krukor av min svärmor Marianne, hon vet vad som passar i mitt matrum:) Blev så otroligt fint och jag är jätte nöjd. Fick till och med blommorna i krukorna, hon är otroligt snäll.

Känns faktiskt lite bra att öppna bloggen igen!

Ha det gött alla där ute och ta hand om varandra♥


RSS 2.0