Ny dag

Dags för träning idag igen. Idag ska jag ta mig till stadshusets gymlokal och träna med Eva. Självklart blir det ju en lång härlig höstprommis med Chuck också. Så är det ju lite presenter som ska fixas innan helgen också. Kanske måste ta cykeln, min bil verkar inte må bra:( Tråk bil!!!! Skulle vilja ha en ny men men får väl dras med denna ett tag till.  

Jag och Amanda ska på utvecklingssamtal idag, hennes första på Kunskapsskolan. Spännande att se hur det går för henne:) Känner mig inte orolig men det är ju ett nytt sätt för henne att arbeta och det ska bli kul och se om lärarna tycker att det funkar.

Vaknade när Björn åkte till jobbet och har inte kunnat somna om. Dagen blir ju jätte lång om man ska vara uppe från klockan 4.30. Undrar varför man har svårt att sova när man ändå har sovmorgon och kan sova??

Ikväll blir det innebandy träning för Anton. Så får vi se om det blir han som åker på sammandrag till helgen.
Nu hörs det att mina små är uppe:) Tänk att alla fått mitt tråkiga morgonhumör!! Inte lätt att kunna vara i samma rum då! Får väl gå ner hälla upp dagens första kaffebalja och ta tag i den nya dagen.


Träna hemma!



Japp då var det gjort 20 minutersprogrammet Zumba och så 30 minuter crosstrainer, känner mig lite nöjd nu:)

Så blir det badhuset simskola och lek med barnen ikväll:)


oj

Ja nu var det länge sen nåt hände här. Har fullt upp så dagarna lyckas ju springa iväg ändå.
Långledig nu och det är ju alltid skönt. Denna långledighet ska jag städa tvätta och fixa present till min lilla Mandis som ska fylla hela 13 år till helgen. Lite innebandysammandrag (ev) med Anton ska vi väl hinna med och en innebandymatch med Oskar.

Oskar spelade innebandy i Valla i helgen och Onyx p-00 vann med hela 24-2. De är så duktiga, Oskar gjorde ett mål och jag tror nog det var det snyggaste av alla 24 stycken (jag klan vara partisk här men...) Amanda spelade upp sin halloween teater. Skräck i en och en halv timme. Hon var så duktig, stå på en teaterscen och prata så högt och tydligt. Hon har verkligen blivit super duktig. Sen var det lagfoto och individuella foton med Onyx. Så fyllde min lilla Sixten hela 3 år, hur stort är inte det? Jag har också mitt i allt detta en hund som älskar hösten och är helt jätte sprallig. Så det blir långa promenader med att jaga alla fina höst löven och alla pinnar som blåser ner från träden. Skulle ju också ha jobbat helgen men unnade mig en semesternatt på lördagen, vill absolut inte missa allt vad mina barn har jobbat med. De kommer alltid i första hand.

Jag har också börjat med att sälja kakor 20 burkar från Onyx och 14 från skolan. Det är lite att jobba på när man bor på landet också och inte har några grannar och skicka ut barnen till. Då blir det ju jag som får lägga lite extra krut på försäljningen. Det går säkert.http://www.onyxinnebandy.se/vara-lag/p00

Tjing tjing för nu


Chuck


Tidigt

Ja min sista sovmorgon innan nattjobb och ja jag vaknar klockan 04.40. Ja vad gör man? Jo men jag tänker så här bäst att kliva upp vara vaken några timmar och sen sova förmiddagen när barnen är i skolan och på dagis. Bra idé! Bara det att det är ju inte super kul att vara vaken tidigt ingen annan är ju det. Inte ens nyhetsmorgon är ju vaken än:)

Idag blir det alltså en slappardag:) Först lite träning sen sova. Kvällsmaten är ju redan förberedd, gjorde en köttfärslimpa med fetaost och tomater i (den ser så mumsig ut) så det blir lugnt hela dagen och till kvällen blir det innebandy träning för Anton.

Måste se till att Chuck får jobba ordentligt idag också:) Han ska ju sova med mig två dagar sen:) Igår var vi ute på en härlig lång cyckeltur. Känns att man behöver ha vantar när man cyklar. Så blev det ju lek och bus med äpplen, tokiga voffen han älskar att leka med dom. I och för sig inte jätte konstigt de ser ju ändå ut som bollar och så smakar de ju gott också. Jätte bra att gömma i skogen, bara skicka ut barnen med lite äpplen och sen söker han. Kul att involvera de små barnen i Chucks aktiviteter, de har jätte kul ihop.

Tomater går också bra att leka med:)


Tjing tjing


Kaffe...äntligen!


Mums♥


En liten rebell...

Vet inte riktigt vad som händer med min Anton. Nåt underligt måste vara på gång i kroppen och knoppen. Han kan ena stunden vara en liten ängel i skolan och hos andra och är världens mysigaste kille här hemma också, men ibland är det som om en liten rebell måste ut. Han hoppar sparkar skriker och det bara för att han måste ta på sig ett par hela byxor till skolan. Han tycker att han ska få bestämma själv. Ja det gör han också i mycket men ibland måste man ju vägleda de små trollen:) Det fortsätter man väl att försöka göra hela livet?

Härlig bok "Bland tomtar och troll"

Idag blir en "göra-inget-dag" Alltså ska dammsugaren fram, lite tvätt ska väl tvättas upp och handla lite, laga mat, lägga ett spår till Chuck och promenaden och till kvällen blir det fotboll och simskola:) Helt vanlig dag alltså.

Ha det gött!


Innebandy


Idag har Oskar Innebandyträning och han var i stort behov av nya skor. Efter skolan gjorde vi alltså ett besök på Intersport för att inhandla nya skor. Jag blev då 700 kr fattigare. Dyrt för juniorskor tycker jag, men fina var dom.

Fanns ju fina http://www.onyxinnebandy.se/ overaller som man också vill köpa. Får ta en sak i taget får Oskar måste ju Anton också få han spelar ju också.

Idag blev det en härlig höstpromenad med Chuck, efter lite styrketräning på stadshuset med Eva.
Vi körde lite sök också så nu snusar han sött i Antons säng:) Han har en otrolig energi just nu. Ibland känns det som ju mer man gör med honom ju mer vill han ha. Han verkligen söker upp bus just nu!

Amanda åkte iväg till Gamleby imorse för att pyssla med ämnen som Idrott, hemkunskap och slöjd. Kul att få komma iväg och ha lite mys med kompisar och lära känna varandra bättre. De kommer också ha trevliga kvällsaktiviteter som bowling tex. Vet att hon kommit fram och har det bra:)

Nej nu ska lasagnen in i ugnen och salladen fixas:)

Tjing tjing


Höst

Det är verkligen höst ute nu:) Men vad gör det!!
Idag har Emil jag och Chuck haft en mysig höststund i skogen.
Nu dags att fixa till sig och bege sig in till staden för lite shopping.
Dop imorgon!
Det är ju fredag också och lite fredagsmys ska inhandlas:)

Mums!!!

Sen tror jag alla är nöjda och glada och vi kan njuta av fredagskvällen♥

Tjing tjing


Höstmys


Jag och Chuck myser i skogen med pinnar som alltid!!!


Inte alls mycket...

Ja långledigt kan betyda mycket....det är kompisar, simskola, innebandy, matcher, teater, dop, friluftsdagar, gymträning, hemstudier, avslutaning fotboll, lazergame, sova borta och packa inför Gammelby, barnkalas....ja listan kan göras lång denna vecka och man ska hinna med att skjutsa till allt och hämta. Jag har heller ingen bil min står just nu uppallrad på några bockar för att få ett nytt hjullager, nya bromsbelägg fram och bak och en ny spindelled och så bromsbackarna till handbromsen, kommer väl rulla som en helt ny bil sen;)

Idag var det i alla fall skönt med en liten ledig stund med Eva på stan, lunch och shopping. Tyvärr glömde jag det absolut viktigaste kläder till helgens dop!! Hallå, klart att en gudmor måste ha lite nya frächa kläder på sig:)
Blir väl en tripp imorgon då igen!


Tur att Chuck är en tröttmössa och inte vaknar till förrän efter lunch:)

Tjing Tjing 


Arg

Hur kan bildelar vara så dyrt???

Tidig morgon

Hmmm, egentligen är det väl inte så tidigt att gå upp klockan 06.30??? Vet ju att de finns dom som kliver upp mycket före mig. Jag som också bara behöver kliva upp för att skicka iväg mina vilddjur. Ja för vilddjur är vad de är på morgonen. Problemet är väl att jag har fyra barn som vaknar med samma morgonhumör som jag.... Känns som om det inte kan bli annat än blixtar och dunder....men sen kommer magiska under och de kan alla gå tillsamanns upp till taxi och buss utan att vara tok osams i alla fall.
Jag behöver ta mig en god kopp kaffe innan jag har vaknat till liv.



Tjing tjing


Till minne av en bästa vän ♥







Bästisar♥ fast vi inte trodde det från början.


Alltid redo för bus och skoj och så snäll.

Curre kommer alltid ha en stor plats i våra Hjärtan. Han var en otroligt härlig boxerkille♥



Pirita top spa Hotell

Skönt med ett avbrott i vardagen. Helgen bjöd alltså på en weekend i Tallin på spa hotell.
Har inte gjort nån behandling utan bara njutit av vackra gamla Tallin och mycke god dryck:)
lite simmning och turkisk ångbastu.

Pirita top spa Hotell.
Nånstans där i mitten låg vårt rum med havsutsickt:)

Vid Os 1980 var det här man hade seglar tävlingar, så självklart vill jag ha en bild poå barnen mina fina ♥
vid den gammla os-elden:)

På promenad mot stranden, ja inget badande ute det är ju ändå höst även om vädret varit kanon fin och varmt.

Ser ju allt ut som ett sagoslott.

Emil ville absoult ha en sån drake hemma också.

Vi har haft det skönt, barnen har flugit för första gången mycket som har varit spännande, men också mycket som har (kanske ur barns ögon) varit så tråkigt...ja ta bara att man måste stå i hur lång kö som helst för att komma igenom en säkerhetskontroll, hihi. Ja Anton han tänker minsann inte flyga om han inte får gå på först utan kön.

Verkar som om Chuck har haft det bra också han orkar knappt kliva upp idag:) Trött av att sova borta en helg. Allt verkar vara i sin ordning hemma och jag har hur mycket tvätt som helst att sysselsätta mig med. Jag är genom förkyld nu så det passar mig bra att ligga på soffan idag tillsamanns med Chuck.

Tjing tjing


RSS 2.0