Jag mår bra!

I fredags åkte de stora barnen till Åland med mormor och Markku och oj vad jag har saknat dom. Fredag kvällen sprang jag runt och letade efter dom i hela huset. Lördag morgon var matte och jag på långpromenad i skogen och visst vi är på G igen , vi hittade skogens gula guld. Ja kantareller alltså. Små killarna och matte och husse spenderade ett par timmar på tropicarium, Kolmården på lördags eftermiddagen, då var jag hemma och sov.

Idag blev det en promenad med barnen till mormor för att mata mormors katter. Vi plockade smultron och blommor på hemvägen. Ikväll var husse matte och småkillarna på cirkus. Husse fick gå fram och hjälpa clownen det hade man ju velat sett!

Äntligen har nu de stora barnen kommit hem, alla sammlade, jag blev helt tokigt sprallig. Alleles över lycklig! Nu ligger jag lugn och trygg, alla hemma, i natt kommer vi sova gott!Bye

ont


Lill matte som sköter  all fotografering fortfarande, mattes kamera är borta och hon måste nog köpa sig en ny!
Men Amandas bilder blir ju lika bra!

Ja är det inte barnen som väcker husse och matte på natten så är det jag. Härom natten vaknade min matte strax efter kl 01.00 av att jag "gnällde". Jag hade ont i magen ( gissar matte i alla fall). Jag höll på fram till ca kl 02 då gick matte och jag ut och bajsade. Jag somnade väl om efter 03 men matte kunde inte sova hon låg och lyssnade på mig. Dagen efter var jag så slö och visst det var lite varmt men det var ju inte gamla vanliga Chuck, och så varmt var det ju inte ändå! Natten efter samma sak jag väcker matte och husse kl 03 och vill ut men då ville jag inte gå egentligen jag var såååå trött. Matte "drog" mig runt tomten. Jag somnade direkt när vi kom in. Igår var allt som vanligt jag var en vild och vacker  busig boxer kille som husse och matte vill ha. Skönt det är jobbigt att inte veta vad som händer i kroppen!

Ja det var väl allt för nu!

bilder


Husse och matte har gift sig! Nu heter vi familjen Bergdahl alla! Midsommarafton 2009-06-19


Ja vilken ska man ta pinn eller leksak?

RSS 2.0