Fortfarande sjuk

Hej! Igen!

Här sitter jag med en matte som troligen har fått nåt skit i bihålorna, eftersom det inte går över skulle hon kanske behöva nån hjälp. Idag, när hon är inne på 5:e sjukveckan, ringde hon doktor. Tror ni man får komma på besök för en förkylning? Nej precis, även fast man gått så länge så rekomenderar de nässpray! matte förklarade att dessa max 10 dagar har gått förbi för länge sen men det är bara köra på! Varför finns då ett max antal dagar? Tur att matte inte jobbar varje dag. Nu är hon ju långledig och det är höstlov för barnen. Nu är det ju inte kul att vara sjuk varje gång man är ledig, och nu har matte varit hemma från sitt jobb 1 vecka så snart måste hon ju få träffa en doktor om hon så ska tvinga sig in på vc.

Nej nog om matte, det blir ju inte långa raska promenader i höst vädret men mycket sök och uppletande blir det. Tror matte bara vill få mig trött hihi. Jag är stormförtjust i alla fall. Igår hamnade hela matskålen ute på tomten kul att leta fram sin mat! Vi var också på en promenad till skjutbanan. Kul det var länge sen. Oskar hade innebandy cup hela dagen så matte var där och titta mycket men jag fick ju söka mat. Oskar vann föresten hela cuppen, ja hela laget. Idag ligger matte på soffan och jag är ute med stora barnen och bygger koja. De kastar boll och busar med mig fast jag busar mest med dom!

Mattes lillebror har fått en Sixten det säger vi välkommna till. Nu ska vi fortsätta mysa i soffan med en varm kopp choklad så hörs vi....

boxerpussar

Ekensberg


Jag försökte ligga kvar och gosa i sängen länge men matte tyckte vi skulle gå upp!

Idag ska matte på lyftteknik med jobbet på eftermiddagen, då lämnar vi små killarna kl 11.
Vår skog har blivit invaderad av jägare, älgjakt. Så idag blev det Ekensberg med kompisen Ozzy. Matte trodde det skulle bli ett styrke pass, för jag drar lite i kopplet när jag har kompis med mig. När matte räknar med nåt så, då gör jag tvärt om! Det gick jätte bra det var väl matte som inte hängde med riktigt med sin hosta. Låter jätte hemskt när hon hostar så jag stannar upp och tittar på henne!

Snart får matte ringa doktorn så hon blir frisk, jag vill köra våra långa power walk i skogen, inte ligga här och lata mig. Vi behöver lite spår också.
 

Sjukt här hemma

Ja nu börjar vi tröttna på denna långdragna förskylning. Nån i familjen har varit förkyld i snart 4 veckor om inte mer. Förkylning på barn blir ju lätt segdraget och så blir matte dålig hela tiden. Inatt trodde jag matte skulle hosta ut hela lugnorna och hon klädde sig som om vintern flyttat in i sovrummet för att sen slänga av sig allt för att hon svettades. Velig! Nej matte mår inte så bra och nu fyller hela släckten år, vi har sammlat alla i Oktober. Så minst 2 gånger i veckan är de borta på kalas. Så väntar vi på ett nytt tillskott, mattes lillebror ska ju bli pappa. Den lille/a skulle ju ha kommit 5 oktober men håller sig inne ett tag till. Spännande! Annars har vi varit ute och plockat skogen gula guld idag, jag hittade 1 ställe så matte plockade. I går var vi ute på vår 4 km runda och husse var med kul. Sen ställde husse och matte upp 2 gammla grindstolpar som välkommnande ner mot tågrälsen. Välkomnande vet jag inte i och för sig de ska ju sätta upp en grind där, jag ska ju inte springa ner där och framför allt inte barnen.

Så här tråkigt har jag!

Snart kommer Oskar hem och då blir det lite livat igen!

Jag står och väntar!

Ha det gott!

Promenad

Promenad med godissök det är kul! Då får man jobba lite extra med nosen också! Det behöver jag vilden Chuck!

Mattes favoritbild! Puss på dig Anton.

Sådan matte sådan hund

Matte skriver!
Kan det verkligen stämma? Är jag så galen som min tokiga boxer?  Ja ibland undrar man vad man föll för! Var det ögonen vid fika bordet den 26 maj 2007 eller var det den helt tokiga spralliga killen som bara ville busa? Eller var det den blöta nosen som lämnade ett spår efter sig när han tog bort nosen från knät? Ja jag vet inte men jag har konstaterat att jag har haft att göra och han kan göra mig helt galen, men han är helt underbar!

Är vi lika? Sur matte och Chuck vill ju titta på nåt annat hihi!

Idag har vi varit i skogen på rymdpromenad! Ja barnen låtsades att de var i rymden när de kom på ett berg som var fyllt med vitmossa. Barnen plockade rymdkottar och kastade till Chuck och det var roligt, lite rymdkantareller hittade vi också!
Nu ligger min lilla buse och stora busen Chuck och sover, Chuck ligger och vaktar lilla Emil.

RSS 2.0