Lördag

Visst är det jobbigt när man vaknar och känner en jätte irritation!!!! ÖVER allt! Barnens rum, köket , toaletten rörigt överallt...och bara jag som ska städa plocka hålla reda på gympaskor o tider...usch ingen bra morgon!
Nu är Anton på plats på Boda borg, Björn gipsar i Krusbäret och jag skulle dammsuga...blä. Hamnade vid datorn istället:) Kvällen bokad:)
 
Idag har Oskar innebandy match men han är redan i stan sen igår kväll. Han åkte till Ralle redan igår och går till sammlingen själv. Jag behöver bara komma dit lagom till matchen för att kolla in Onyx möta Hölö-Mörkö (?) tror jag det var.
Hejja hejja
Zigge her vuxit något enormt 2,5 kg nu:)
Här provar vi halsband och jag tycker han blev så tjusig. Nu 2 veckor senare är halsbandet nästan för litet.
Kolla in min fina dotter, världens finaste:)
Lagom till Älgjakten kommer denna fina och smakar på våra nerfallna äpplen.
Lagom till frukost fick vi sitta och kolla in Hälge.
Lite mys med Zigge när Anton var sjuk.
Min fina man fyller ju snart år...nästan lite jämt eller?... 35 år i alla fall. Han önskade sig ps3 spelet "Rocksmith"
och självklart fick han ju det av mig, lite tidigt då. Det är alltså en riktig elgitarr som kopplas in i playstation och sen kan man då spela efter spelet! Liknande dessa spel som kom för ett tag sen, typ guitar hero, fast nu med riktig gitarr. Kul!
 

Inget internet

Fasiken så trist har inget internet...har inte haft sen en vecka tillbaka...därför ingen uppdatering. Nu sitter jag med en liten dosa från telia och i skogen kan man tydligen inte få en bra uppkoppling. Ja ja blir en kortis nu i alla fall:)

Emil var på sitt första disco i fredags och Anton hade sin kompis Jocke sov över här för första gången så det var spännande. De stora grabbarna Anton och Jocke lovade att ta hand om Emil och det hade de nog gjort för Emil var så nöjd när han kom hem, och massa godis hade de köpt:)

Helgen gick ju som ett skott, vi fick för oss att åka ner till båten på lördagen så vi packade en liten "mys-picknick" och tog bussen mot Oxelösund...bara det att när vi väl var i Oxd så öppnade sig himmlen och vi hade en bit att gå till båten så väl framme var vi så blöta...vi fick i alla fall testa båtens värmare och ja den funkade ju alldelles utmärkt. Vi satt där en stund och åt och drack lite mummsigt sen blev det bussfärd mot Kriken igen och då hade det ju slutat regna som tur var.

Idag är det träningsmatch för Oskar i innebandy men tyvärr så tycker jag att det är lite sent när det är slut kl 21 för de små så vi väljer att inte åka och titta. Jag har tvättstugan i stället och de små kollar in bolibompa.

Ja och så till Zigge...han mår prima, leker busar vild och galen som en valp ska vara:)
Vi hade besök av Benny, Ramona och Ozzy igår så voffarna fick leka lite....ja Ozzy tycker nog inte Zigge är så kul att leka med...men han är ju också hela 6 år (lilla gubben) hihi Sen kom Pappa, Marianne och Leo då var det full fart på hundarna kan man säga...

Tjing för nu


RSS 2.0