Gott Nytt år!

Ja ikväll smäller det! Familjen har börjat göra sig i ordning för att åka till Runtuna. Jag och Malin har tagit en runda i skogen och tänk att jag sökte upp en kantarell så här på nyårsafton. Malin har bildbevis i mobilen, den var jätte slemmig och äcklig men det var en kantarell, och det var jag som hittade den. Skönt med lite snö jag var precis galen halva promenaden, jagade snöflingor. Sen fick jag gå fot för matte tyckte jag sprang lite väl busigt. Ikväll ska jag träffa Curre igen. Matte ska jobba i natt.
Men GOTT NYTT ÅR!
                                       Önskar vi på Kriken

Hallå!

Söndag morgon! Hela familjen sover och klockan är 8.30, det har inte hänt sen jag flyttade hit???  Nej snart måste jag göra nåt för att de ska vakna och titta på mig. Nu 8.50 går upp och slickar matte i ansiktet hihi. Hon vaknar, äntligen får jag ut och kissa hittar också en boll att leka med. Vi går in och gör frukost då får vi besök av husses lillebror kul så här på morgonen. Jag hoppar och far runt honom som aldrig förr, jag blir så galen att jag får gå ut till vardagsrummet?? konstigt, snart blir jag utsläppt igen och då har jag lugnat mig. Idag ska vi ut på promenad tillsammanns med Curre qvicken, min boxerkompis. Husse hade lastat hela bilen med verktyg så jag fick sitta inne i bilen lite ovant men det gick, det är ju bara ett par mil till Runtuna. Promenaden gick så där, det var länge sen Curre och jag var ute och gick tillsammans. Vi ville mest busa, det ville inte våra mattar. Gå fot och fint visste vi inte alls vad det var. Jag råkade också göra Curre illa med tassen han började blöda på nosen när jag boxade till honom, det gick som tur över. Ska visa hur min polare ser ut KOLLA!image8
Helt olika fast ändå lika! Lika galna i alla fall. Ska visa bild på min andra kompis också.
Kolla!
 image10
Detta är min dvärgpincher kompis Ozzy han är lite mindre än mig men rolig att leka med. Curre är ju större än mig han väger redan 34 kg (tror jag )och är högre än mig. Efter promenaden med Curre fick jag åka hem och vara själv en stund det behövde jag VILA! Ligger nu och tuggar mitt goa ben!
Tjingeling!


Äntligen Lördag!

Ja nu är det äntligen lördag husse och matte är hemma! Idag var vi ute på en skogspromenad på 1 timme matte och jag och det är så skönt. Jag springer ju för det mesta lös men matte har ju med sig kopplet för att vi ska koppelträna också, det finns ju ställen man måste ha koppel. Idag fick jag upp nåt spår som jag ville följa lite på egen hand, ok jag sprang lite långt i från matte och kom ju inte när hon ropade men arg behövde ju inte matte bli jag var ju tillbaka på 5 minuter. Vi kollade lite på hästar också då reser jag ragg och morrar, ibland om de är för nära skäller jag för jag tycker de är otäcka och otroligt stora. När vi kom hem lekte vi lite med bollen och så tränade vi inkallning.
image5
Ja kolla vad duktig jag är lägger mig när matte vill att jag ska komma, missförstånd? Eller så retas jag lite.
image6
Här leker vi! Vill ni se hur jag bor? Ok här kommer en bild på mitt hus.
image7
Vi har varit på djuraffären idag också jag har vägt mig och så skulle vi köpa ny mat. Nu väger jag hela 31,3 kg, liten kille säger de, men jag är nöjd.
Tack o hej för idag

sök

Om det är nåt jag tycker om så är det när vi leker sök jag och matte Malin. Idag har ju Malin bara sovit till 11 så när matte vaknat till och ätit lite frukost begav vi oss ut i skogen för att leta min allra heligaste leksak, en boll. Det är så roligt när matte går iväg och gömmer den nånstans, fågel, fisk eller mittemellan. Jag hittar alltid det matte gömt men ibland speciellt när jag börjar bli lite trött måste matte visa på ett ungefär var den ligger och sen blir det bara en massa bus. Det är så skönt att springa lös i skogen idag träffade vi också på 2 stycken som var ute och gick med stavar och det var ju kul att de höll i pinnar, då önskade husse att han haft kopplet med sig. Jag är ju van att alltid springa lös hemma, vi bor ju nästan mitt i skogen. Vi hade också jägarna här idag och då skällde jag på dom, det gillade inte matte men varför ska dom få stå utanför mitt köksfönster i sina lysande dräkter? Vi har också åkt bil idag något som jag tycker är tråkigt, vill inte hoppa in i bilen, men idag fick jag följa med och göra några ärenden. Ja nu har snart den här dagen gått och jag ska ut på en promenad nu i mörkret, matte har en pannlampa på sig så hon ser lite märklig ut men den är ju bra för henne. Tjingeling

Tråk matte!

Ja idag är en sån här tråkig dag då min matte har jobbat  natt så då måste hon sova på dagen när jag vill vara vaken. Nu är det ju jullov för barnen i familjen och det är ju jätte roligt för då är ju de vakna i alla fall. Jag har varit ute och cyklat med min lillhusse Oskar han är snart 8 år och är väl en av de roligaste kompisarna i familjen ,han älskar nämligen bollar lika mycket som jag, han tycker nog kanske inte alltid det är kul när jag sätter av efter bollen som han spelar med. Matte tycker också att vädret är ganska tråkigt för när jag kommer in har jag inte vita "strumpor" de är nämligen helt grå eller bruna av all lera här hemma men det är ju så kul att "bada" i leran. Idag sa matte att det blir dusch till helgen och det tänker inte jag vara med om om jag får bestämma, men det brukar ju bli dusch om matte säger så. Nu är det ju länge sen så jag får väl vara en duktig hund och duscha i helgenimage3
Ja jag blir faktiskt lite trött av att cykla och då är det skönt att rusa upp och lägga mig i mattes säng för att vila lite.
Hej så länge!

Trött!

Ja nu är julen över. Julafton var ju rolig jag fick egna paket att öppna ett kycklingben och en tuggpinne det var mummsigt. Jag hade också mina kompisar här boxerhanen Ringfighter Curre kvick och så min minsta polare Ozzy en dvärgpincherhane. Vi stissade så våra mattar och hussar var helt slut men kul är det och vi är lite trötta nu dagarna efter.
 image2

Hej!

Hej alla!

Nu tänkte jag att jag skulle börja skriva vad som händer med mig. Först ska jag pressentera mig, jag är en boxerhane på snart 2 år. jag föddes på en kennel i Löberöd Incirias boxerkennel. Därifrån flyttade jag till Helsingborg till en jätte fin familj som sen inte hade tiden riktigt för mig. för jag är ett energiknippe. Jag fick då möjligheten att flytta till ett hem i Nyköping. Där bor jag nu i en familj på 6 människor, 4 barn och 2 vuxna. Vi har också 4 fåglar och en katt, som jag inte tycker så jätte mycket om.image1
Ja här är jag en riktig snygging eller hur?
Ja det var lite om mig, vi hörs och syns!


kram alla som vill


RSS 2.0