Chuck

Tänker lite på när jag hade Chuck♥ då funderade jag ju aldrig på om jag skulle gå ut på promenad eller inte. Idag vaknade jag tidigt hade tänkt en morgon powerwalk men regnet stoppade mig och latmasken i mig satte mig vid datorn...hmm. Hade jag haft min Chuck hade jag gått ut oavsett väder. Oj vad jag saknar honom. Ja inte bara för att han tvingade ut mig på promenader i regnrusk utan för den plats han hade i vår familj.

Min fina voffe!


20 år

Ja oj vad tiden går...det är 20 år sedan som jag och Björn blev vi♥

Jag var såååå kär då och är absolut lika kär idag♥

Vi firade denna dag med barnen i Stockholm, med lite shopping, hmmm mest till barnen, god mat och så klart en flaska bubbel.


Jag fick ju ett par nya skor såklart....men bara vanliga vita fina tygskor för jag hade fel skor på mig så jag fick ju skoskav. Typiskt eller väldigt smart!

Hittade jätte fina "one pice" till barnen och de blev så nöjda och glada. Så blev det ju några nya Skylanders till de små. Det kryllar av såna gubbar hemma hos oss.

Var också en sväng ner till Atena och kollade in en super fin Bayliner Ciera Sunbird...ja kanske att det blir en sån.


Midsommar


Önskar er alla en riktigt trevlig midsommar!
Jag kommer att fira denna dag med min fina familj, min pappa och min Marianne. Vi kommer äta, dricka och ha det super trevligt ute nära havet. Vi ska alla klä oss i finaste sommarklänningarna och sommar skjortorna och vad jag förstår på smhi hemsida kommer vi ha varmt och solsken. Känns ju som om nåt är lite lurt?? Solsken på midsommarafton men oj vad vi ska njuta och ha trevligt.


Hoppas ni alla får en trevlig dag och ta hand om varandra♥


Dagen innan

Skönt att denna vecka var en kortvecka:-) midsommarafton imorgon och vi ska prova på firande i Oxelösund. Måste ju shoppa mig en ny midsommar klänning:-) en med jordgubbar kanske

Bröllopsdag

Ja idag är det 3 år sedan jag sa ja till att bli fru Bergdahl. Oj oj vad tiden går fort. Så för 3 år sedan var det alltså midsommarafton och vi bjöd släkten på "midsommarfest" och överraskade alla med att vi i hemlighet gift oss. Ja vi gjorde ju så för att vi efter 17 år tillsamanns och 4 barn inte ville stå så i centrum. Jag gifte mig med min allra bästa vän och den bästa mannen i mitt liv, älskar honom så otroligt mycket fortfarande efter snart 20 år tillsamanns. Ikväll blir det alltså mys med Champange och trerätters med min otroligt härliga familj. Annars har Mandis varit med mig på jobbet, hon har ju blivit min webbdesigner och fotograf.
Vi har börjat gräva för en uteplats och oj vad lerigt det blev....nästan lite svettigt när man tänker på hur vi ska få ordning på "leråkern" men herregud det löser sig. Vi har ju hela framtiden på oss.
Krusbäret ska också få sig en uteplats.  

Nej nu längtar jag efter min man ska börja laga till lite gottis också.
Tandläkaren

Hua både jag och Oskar har tandläkartid idag. Oskar ska ända till Eskilstuna och jag tydligen till Nyckel...?? Har aldrig varit där men men bara åka.

Amanda mandarin åker själv, ja med kompisar, till Stockholm idag och ska gå på Grönan...känns lite pirrigt för lilla mammsen.
Jag har hunnit med en powerwalk nu på morgonen, 5,7 km blev det. Vaknade kl 5 och tyckte man lika gärna kunde utnyttja tiden till nåt bra. Vilken morgon också, helt otroligt härligt.

Nu ska jag hälla i mig lite morgonkaffe innan jag beger mig in till staden.

Krusbäret har fått en dörr. Vi har också så smått börjat med markarbete, känns så skönt.

Jag har haft ett litet projekt med ljugarbänken
  
Fin den blev!!


Emil och jag hade "egen tid" en tisdag när dagis var stängt då passade vi på att hoppa hopp borg!


Tjing tjing


Skolavslutning

Oj oj vet inte vad jag gör....svårt detta med mobilen.... Igår var i alla fall en super härlig dag. Barnen slutade skolan, vi fikade, grillade, spelade fotboll, lekte charader och kollade på Roy o Rogers mack. Vi fick också tillbaka vår bil...efter 4 veckor på mekonomen Det kan inte vara så vanligt att när man hämtar sin bil så måste man starta upp den med startkablar...men jo då det var vi tvungna till...pinsamt Mekonomen... Nu är den hemma i alla fall och verkar funka bra. Tjing tjing

Oskar


Anton


RSS 2.0