Hemma...

Känner mig piggare idag...Anton också men vi är hemma en dag till.
Fick lite energi och tänkte att under trappen ner mot tvättstugan är ju ett ställe som behöver röjas, men hu så slut jag blev...och vad hade vi där under då? Jo ett gamalt köksbord, jätte fint bord men alldeles för litet för oss så kommer nog inte användas och så 5 påsar/kartonger med VHS-filmer. Herregud VHS-filmer...när hade vi en video sist? Vi kommer nog aldrig skaffa en heller (går kanske inte ens och få tag på??) men ändå ska de kastats eller sparas? Kommer ni ihåg också på 90-talet då köpte man såna där fodral till VHS-filmerna...jag och Björn vi köpte vita fina och så numrerade vi dessa så skrev vi upp filmerna i en bok.
Hela bokhyllan var ju fyllda med dessa stora feta videoband.
Ja nu är de avdammade och tillbaka stoppade under trappen...hmmm.
Får se när vi släpper taget om VHS, inte blev det idag.
 
Min lilla dammsugare Rufus orkar snart inte mer...han stänger av sig hela tiden och det gjorde väll att jag tappade motivationen lite också för röjningen.
 
Tänkte ge mig på lite träning idag men...nej får nog avakta en dag till.
 
Greta tycker att jag är super tråkig, röja är inget för henne. Hon vill heller inte gå ut nu när det regnar. Vi hinner bara ut på trappen så är det som om hon bestämmt sig för att kissa så fort hon når gräsmattan :) Lilla söta tjejen.
 
Snart snart snart...LÄNGTAR!!!
 
Ja jag kan ju önska att ni ser det jag ser men det var inte lika lätt att få fin bild på det jag ser. Skulle ju då kunna skriva "gilla om eller när ni ser det" men näpp jag skriver direkt.
Älgspår :) Kul att se att vi fortfarande har några älgar runt huset, länge sen vi såg en live här.
 
Jag är avis...så fina!!! Mandis nya som ska invigas ikväll.
Kommer bli så spännande:)
 
 
 
 

Så...

Så sitter man här...dåligt bloggande på sista tiden, glömmer liksom bort det i allt.
Igår vaknade jag med otrolig huvudvärk och värk i hela kroppen...hua. Idag ingen huvudvärk men ont i kroppen och så trött. Fryser ena stunden för att sen svettas men ingen feber och kanske lite förkyld då. Emil och Anton är också genom förkylda med ont i halsen, Anton har lite feber. Så sjukstuga.
 
Nog gnällt. Idag skulle vår Markku ha fyllt år så vi tänder ett ljus och minns vår mycket saknade "Markku"
 
 
Min lilla prinsessa tycker det är riktigt skönt att vi är hemma och kan ligga i soffan och mysa. Hon vill komma så nära som möjligt och det är så skönt när man är frusen, hon är som ett litet element som värmer en.
 
Igår kollade jag Malou efter tio...intressant de pratade träning och en speciell tränings form som heter Tabata. Skulle ju passa mig med den tidsbrist jag har. Hög intensiv träning på bara en kort stund. typ 10 minuter bara. Det ska testas så fort jag känner mig lite piggare igen. Tänk vilka planer man kan lägga upp när man känner sig lite risig...när jag blir pigg ska jag träna och äta nyttigt och bla bla sen blir det ju inte alltid som jag tänkt det.
Men jag försöker ju i alla fall haha.
 
Helgen gick ju fort förbi då hela lördagen spenderades i bil körande barn fram och tillbaka på alla sportsliga aktiviteter. Onyx hade fotografering och har man tre killar som spelar så blir det ju lite körande.
Vi började med p00 kl 8.30, p04 kl 14.20 och p06 kl 15.45. Där i mellan var det match Onyx p00 mötte Telge och spelade 2-2. Mycket tufft spel. Så var det avslutning med Antons fotboll och han fick en medalj så roligt.
Så var det ju Onyx A-lags match Oskar tog med Anton och tiittade i sporthallen.
 
Under söndagen tog vi lilla prinsessan på en lång härlig skogspromenad, hon fick springa lös och hon bara älskar hösten med svalare väder och prasslande löv.
Hon gillar verkligen inte när det regnar men söndagen bjöd ändå på uppehåll och lite varmare än lördagen.
Emil hade fotbollsavslutning med sitt bis p06 lag så vi var på fotbolls match Bissarna spelade sin sista hemma match för säsongen, det var kallt som tusan....kanske därför man nu sitter och är lite risig.
Amanda hade ledarskola så vi lyckades ju fylla söndagen med skjutsande också.
 
Imorgon börjar Amanda spela innebandy också...eller hon vill prova på med flickor 97/98. Hoppas verkligen hon kommer tycka detta är roligt. Innebandy är ju jätte bra träning och jätte roligt att titta på också:)
Tänk snart fyller också min första bebis 15 år hur stort är inte det? Fattar inte att hon blivit så stor.
15 år sedan jag blev mamma för första gången.♥
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0