Semesterkänsla

Oj oj oj vad denna helg bjudit på semesterkänsla....då har vi ju ändå 5 arbetsdagar kvar innan vi får nån ledighet. Började fredagen med att Sommar festa på Exass. Det blev en liten grillkväll, tror alla hade trevligt, jag lämnade dock nästan först då vi bara hade Amanda som barnvakt och Björn också var inbjuden. Vi åt i alla fall och det var trevligt.

Sol och lördag...vi tog med oss lilla motorbåten, radiostyrd, till lastbryggan för en liten sväng...tyvärr hade vi ju inte laddat batteriet så "svängen" blev kort.


Det blev sedan en liten tur och kolla båtar i hamnen, motorcyklar Iron Horse och så åt vi ju en glass i vår fina hamn. Amanda sov hos kompis.

Söndag....jätte fint väder idag igen:) Vi bestämmde oss för att vi faktiskt ska ha en pool, så vi gjorde rent den och började fylla med vatten. Badtokiga Anton badar....brr iskallt ju.


Sen fick jag ett nytt alldeles rosa fint fiskespö av min man så vi var ju tvungna till och åka och prova...så en sväng till lastbryggan. Idag med Amanda men ingen Oskar då han är på sjön med kompisar.Emil håller tummarna för fisk.

Ja...Anton han badar ju såklart:)

Denna helg har alltså gett mycket försmak på vad som komma skall....SEMESTER!!! Längtar faktiskt lite:)

Tjing tjing


Kommentarer
Postat av: Ann-Britt

oj ni har alltid lika trevlig hopaps ni får en riktgit skön semester kram från oss alla i Löberöd

2012-07-02 @ 17:01:15
URL: http://inciria.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0