Jobbigt....

Ja usch...har nu kommit till en punkt då vi snart inte orkar mer....min söta fantastiska fralla mår just nu inte bra, igen. Tydligen så har han väl nåt fel i sitt mag- och tarmsystem. Han har nu kräkits av och till sen mellandagarna och går ner i vikt. På tisdag så kommer vi att åka ytterligare en gång till Södra djursjukhuset för en koll med ultraljud...bara för att se så han inte svalt ner nån leksak eller nåt annat som han inte borde. Det absolut värsta är att han fortfarande är pigg, lekfull och glad, visar inga tecken egentligen på att han är sjuk, ja förutom att han knappt får behålla nån mat. Då är det ju svårt att fatta ett beslut om liv eller inte...lider han?? ja vad vet jag? klart att han inte ska gå ner i vikt när han är valp och inne i en växtperiod. 
 
Jag har gjort maten till en soppa men ändå kommer mycket av den upp när han äter och nej det är inte att han äter för fort...jag har provat att ge honom mat i spruta lite i taget och nej det är inte nån "magsjuka" då borde det gett med sig. Vi har varit och tagit röntgen bild på magen men hittade inga indikationer på att något främmande skulle ligga i magen, vilket också är svårt att se på röntgen och speciellt när han har sin problematik med mjukdels-förtätningen. Ja som sagt på tisdag håller jag tummarna för nåt...bra!!
Jätte fin julklapp från Benny och Ramona ♥
Ja vad säger man....toalettrullarna är ju kuliga att hämta och riva ut:)
 
Under vår julledighet hann vi nu med att flytta ut min Mandis till Krusbäret...lilla huset vi nu renoverat klart. Måste ju ta och fota lite bilder så ni får se hur fint det blev där ute.
Golvet klart!
En liten bit av New York♥ inne i Krusbäret
 
Vi har också tackat 2012 och välkommnat ett nytt 2013
 
Så måste jag ju lägga in en härlig bild till på min söta Zigge
Fortfarande Jätte hungrig och maten är slut!!
 
Vi har också fullt upp hela veckorna nu...innebandy
varje dag...nästan.
Måndag Oskar, tisdag Emil, onsdag Anton (som nu kommer börja igen då han saknar alla sina innebandy kompisar) torsdag Oskar igen, sen är det ju alltid nån match på helgen. Gud vad vi älskar innebandy;) Innebandy hela veckan lång!!
Amanda håller ju på med konfirmation och ungdomsklubben och dit ska också köras. Så Antons klarinett...
Undrar lite när man själv ska hinna med och träna sig själv?? Ja ja tur man har barn som vill aktivera sig.
Samtidigt ska vi hinna med allt hemma, ved, städa, tvätta, laga mat, ploga och skotta....Ja vi vet vad vi gör om kvällarna i alla fall♥
 
 
Önskar er alla en fantastiskt härlig helg det ska vi ha!!
 
 

Kommentarer
Postat av: Ann-Britt

Hej o Gott Nytt år den börja ju inte bra inte här helelr med hundar som fått somna in aldrig roligt men dom har iallafall kommit över 7 år om det nu ska vara bra men din lilla fralla är det synd om hade en som höll på så och hon hade stoppat i sig en fröslutningsplatta till bröd den fastnade men det blev ju operation hhur hon fick tag den jag ingen vet kan ju ha ramlar när soporna tömdes eller här inne som man inte sett . men hörde om en annan som ghade deket på matstrupen som också betedde sig så men man ska inte måla fan på väggarann hoppas det lsöer sig så han blir bra igen det är ju en envis kille så det blir nog bra så fuint AMmanda fått det HA det riktigt bra kram på er alla på söndag blir vår C1 kull 7 år vad tiden går blir

2013-01-11 @ 20:35:23
URL: http://inciria.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0