Trevlig midsommar helg

Oj så trevlig helg vi haft. Cyklarna är frammplockade och vi har tagit vår första cyckletur. Det blev en tripp till Tovastugan och hamnen för att kolla in resning av midsommarstången. Vilken liten en det var, minsta jag sett där inne. Mysigt var det i alla fall med spelmän, sång och dans. Barnen studsade runt på slottet och upp och ner på alla vallarna, jag super nervös att de ska rammla ner. Sen blev det en glass och en kall nere i hamnen för att sedan cyckla hem, med ett stopp för att inhandla fredasgmys. Första gången Anton cyklar så långt själv och han tyckte det var super kul.

Väl hemma fick vi oväntat besök, så trevligt. Då kan man ju säga att vi dukade upp en enorm midsommarbuffé. Vi hade vår mat och de hade ju med sig en hel väska mat:) Så det var sill, strömming, färsk potatis, gräddfil, grillat i olika formen, köttbullar och potatisgratäng, ja och säkert lite till. Det blev snappssånger mycket prat och kortspel. En helt lyckad trevlig midsommarafton:)

På Midsommardagen blev det en cyckeltur igen, bara till affären dock för att handla lite extra mys och och baranen fick en film. Hade ju planer att börja riva huset och fixa in lite ved men nej det blev en härlig familjedag med mycket mys:) Söndagen kan man ju då säga att vi låg lite efter i "husrivarplanerna" och veden, men vi lyckades hjälpas åt alla och nu är huset helt tomt, veden inplockad i pannrummet och alla takpannorna nerplockade. Inte illa på en dag, som bjudit på både regn och sol!
 
Känns så skönt att vi kommit igång! Amanda åkte in till stan på bio, och Oskar hissade vi upp på taket för att hjälpa till att kasta ner pannor.

Chuck mår faktiskt bra, han har varit ute mycket, sprungit en del lös men kanske inte lika mycket som han brukar. Att ha honom sittandes i koppel känns inte heller kul. Igår var han ute mycket och sprang, han hittade själv en boll som han lekte en stund med, så bolltokig förstår inte det!

Vi har haft den bästa helgen och man längtar ju lite efter semester nu! Bara två veckor sen Danmark♥ Ska bli så nice!

Tjing tjing! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0