Långhelg

Ja då har helgen som blir lite längre kommit:) Känns som att familjen Bergdahl behöver det. Nog för att vi kommer hålla oss sysselsatta men vi kommer att vara tillsammanns och det känns som huvudsaken.

Igår var det avslutning med Antons förskoleklass. De hade övat in sånger och sjöng så fint. Anton tyckte det var jätte viktigt att klä sig lite fint, så det fick bli en skjorta med de nya rutiga shortsen. Tur med vädret hade vi också.
Annars var det en städ- och tvättdag igår. Hann också med en fika med Sixten Malin och Micke.

Idag har jag och Chuck varit på en lång och ganska blöt promenad i skogen. Nästan så solen stack fram så det var riktigt härligt. Chuck fick köra lite uppletande, kul. Han är jätte duktig. Annars blir det en liten tripp till stan och handla lite mat inför helgen. Får ju tre extra barn här hemma i natt. Oskar ska ha tre killkompisar sova här. Så ikväll ska grillas hamburgare med pommes! Har skrivit mig en lång inköpslista:)

Har beställt en lastbil med grus och sand som jag hoppas kan komma idag:) Skulle vara så trist om man fick vänta tills på fredag. Vore ju bra att kunna gjuta redan imorgon.

Sänder en tanke till Curre Qviken och hoppas han blir bra snart♥

Tjing för nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0