Semester

Semester-trippen började i Göteborg med en övernattning där. Shopping, Lisseberg, sol, värme, god mat och ett ganska ok Hostel. Ja Göteborg är en fin stad. Sen var det dags att ta båten över till Danmark, på båten fick vi träffa Nicke nyfiken. Emil kramade honom länge för han var så mjuk. Danmark bjöd på legoland med karusell åkande och långa köer. 

Dalagärde

Amanda är fotograf, här på båten



Skönt att vara hemma, men måste säga att Danmark är fantastiskt. Inte bästa stugan men det bästa vädret har vi ju haft i alla fall. Regn på vägen ner när vi satt i bilen och sen sol och uppehåll sen regn på vägen hem. Synd bara att det skulle regna och blåsa när vi var i Skagen på vägen hem. Anton tyckte inte alls att det var imponerande att se Kattegatt och Skagerak mötas. Hans kommentar var "Gick vi hela vägen ut hit för att se det här???? Jag kommer aldrig mer åka till Danmark" hihi Jo då var tydligen legoland helt glömmt och det var bara ett regnigt Skagen han kommer minnas. Ja nog kommer de minnas Skagen nu i alla fall.
Båt färden hem var inte den roligaste heller, vi åkte Stena Line Express en mindre snabb gående båt som gungade bra ute på kattegatt. Men vi fikade och handlade lite i taxfreen, ett måste ju, och sen satt vi ute och tittade på vågorna och båtarna. Färden tar ju bara 2 timmar med den båten, för oss 20 minuter längre då för det dåliga vädret. 
 

Chuck har fått vara hos min mamma och det har väl gått bra, hoppas hon också tycker det. Det märktes i alla fall att han saknat sin flock. Vi kom hem sent på natten och han som i vanliga fall är en tröttmössa sprang ut och busade, hoppade, studsade av glädje. Vi har saknat honom också, massor♥

Så har vi tagit med Chuck ut i svampskogen igen och ja han är ju inte bästa svampletarn längre. Sprang mest runt och tyckte det var härligt att få springa lös i skogen. Nu kan man ju säga att han inte går många meter i från sin husse eller matte heller, rädd kanske att vi försvinner igen. Han tycker det är jobbigt om vi går åt varsitt håll hihi,vem ska han då följa?

Nu är det bara att ta tag i bygget igen och självklart fortsätta semestra med min fina familj.

Tjing

Kommentarer
Postat av: Ánn-Britt incirias kennel

Så härligt ni haft det unnar er verkligen det men detta är väl bara början på semestern ha det fortsatt skönt kram Ann-Britt

2011-07-19 @ 23:35:37
URL: http://inciria.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0