Gräva gräva gräva...

Ja bygget är i full gång men än så länge så gräver vi och gräver och gräver:( Är så trött på att gräva nu så usch!
Känns som om halva tomten är ett stort gyttjehål nu. Det blir rörigt och lerigt både inne och ute. Svårt att ta sig fram nånstans. Regnar har det ju gjort också så att diket fylls med vatten och så hittar vi berg där vi inte vill ha berg. Ja nog med gnällandet, nu har vi ju i alla fall sol och jätte varmt.

Vi har gett Amanda och Oskar ett sommar jobb.....hihi. Japp plocka all ved i våra vedsäcker:) De kommer tjäna mycket pengar om alla säckar blir fulla. Nu är de ute och plockar, jätte duktiga idag i denna värme. Har sagt att de ska få åka till badhuset när de är klara om de vill. Själv vill jag hellre vara på stranden så jag tar väl en tripp med småkillarna dit. Inte badhus när vi har havet så nära:)

Igår blev det skogen, jag och barnen var och plockade hallon och blåbär och så lite svamp så klart. Igår kväll bjöd vi sen pappa på en trerätters. Svampsoppa till förrätt, mozarellabiffar till huvudrätt och till efterrätt blev det hallonpaj med vaniljsås. Det var så mumsigt och vi kunde sitta ute hela kvällen. Åskan slog ju ner i tvantennen för ett par dagar sedan så vi har ingen tv. Vi har heller ingen brådska att fixa den helt ok att vara utan. Fast man saknar nyheterna lite, helt borta i nyhetsvärlden.


Idag tycker Chuck att det är lite varmt han ligger mest i skuggan och sen kör han ett varv runt tomten för att sen falla ner och flåsa. Söta vovven♥


Nej nu fixa lite lunch och sen se vad vi hittar på. Barnen äskade svampsoppan så det blir till och bara värma på den:)


Tjing tjing
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0