Hej svejs!

Hej svejs i lingonskogen! Ja vad lingon det finns i skogen nu. Matte har i och för sig 2 kg lingon i frysen som det skulle göras lingonsylt på men vi får väl se när det blir av. Jag har ju varit mycket hemma under sommaren och matte har ju inte alls tränant så mycket med mig alls hjar ju funnits andra saker att pyssla med. Sommaren har ju varit bra i alla fall men nu är det liksom dags att komma tillbaka till verkligheten. Så igår var vi iväg till stan för lite social träning igen och nu tror jag matte blev lite trött på mig för det var ju som att börja om på nytt. Hel tokig blev jag så nu börjar matte fundera över att ha mig somm lanthund för alltid hihi. Jag träffade en ny opererad boxer kille i stan som jag inte träffat förrut och hans husse ropade och frågade om jag var en tik (?) som att det inte syns hur stor och manlig jag är(?).

Ja ok det var ju på långt håll. Matte tyckte det var en stilig kille och han tålde tydligen inte andra killar och för mig känns det ju som om jag inte tål andra på fyra ben överhuvudtaget. Det kan vara en stilig tjej eller en det, det fungerar inte i alla fall jag blir jätte grinig och har ragg så jag ser ut som en igelkott, morrar och skäller, hopplösa jag. Jag är i alla fall en bra lanthund och jag gillar ju min familj här hemma. Idag är det fullt hus här hemma stora barnen har med sig kompisar hem och det är väl kul att det är så många barn att springa efter. Matte har gömt massa gottis på tomten idag som jag fått söka och det är väl super kul. Matte har köpt en moppe som hon ska åka på och det var ju roligt att jaga henne på den fort gick det. I helgen är det fotbolls matcher både lördag och söndag för Amanda och Oskar så då ska jag med och träna, på att inte jaga bollen, pust för matte. På hemma matcherna brukar jag få följa med.

Hej så länge!

Oj Oj vad länge sen

Ja inte hade jag koll¨på att det var så länge sen. Här har vi det som vanligt matte har jobbat och nu är hon långledig. Husse började i måndags och det var jätte tråkigt men jag blev sååå glad när han kom hem. Vi har varit i skogen och sökt kantareller men jag var inte så jätte fokuserad tittade mest på husse när han gick iväg. Gick ju sådär vi vet ju att jag kan bättre. Det verkar inte som om det har kommit så mycket heller. Vi har varit kattvakt också den här veckan som varit på två ställen också. I Runtuna är det jätte kul att springa och leka med Curres alla saker. Katten Franz är ju jätte rolig och lyssna på också han jamar hela tiden så jag blir alldeles sprallig.Matte håller på att tvätta trappen för den ska oljas och målas sen ska hela huset målas så matte ska tvätta fasaden också, om hon orkar och hinner. Nu har jag vaknat till så jag ska ut på morgon kissen nu.

Jag och husse, min idol just nu!

En dag hos oss!

Dagen börjar alltid med att vi går skogspromenad på mellan 3 och 7 km beror lite på väder och matte. Idag blev det bara 3 km igår 4 km.

Igår var husse med idag var det bara matte. Matte har börjat jobba så hon har ju sovit torsdag och fredag. Crosstrainern är hemma och matte kör hårt med den, den är ju lite läskig.

När det är varmt gillar ju jag att bada! Och ja jag badar i denna gyttjepöl! Matte och husse är ju inte förtjusta.
De håller på med veden här och då passar jag på! hihi

Jaha husse ska flytta vedkorgen! Jag är med såklart!


Oskar och Amanda har byggt en alldeles egen koja.

Måste kolla veden jaha inte mycket kvar!

Vila under mitt äppelträd! Jag kan ligga där och vänta på att äpplen ska trilla ner och så ta dom för att leka med. Nu har vi riktiga geting problem här så matte är orolig att jag ska bli stucken, getingarna gillar ju mina äpplen också!

Mat tajm!

Klockan 19 sover jag sen sött i min bädd.

Ved

Tänk jag älskar verkligen mina barn, nu är de hemma och jag bara njuter av att ha dom runt omkring mig. Igår kväll gick jag och la mig inne hos Amanda. Idag har det varit riktigt varmt igen, svettigt för en boxer kille. Jag skulle ju hjälpa husse med veden idag när matte var på stan. Jag vet inte om jag var till så stor hjälp, tillslut fick jag gå in. Jag blir ju alldelles slut av att försöka fånga alla pinnar som kommer ner från bandet.

Här står jag still och räknar pinnar!

Barnfria!

I lördags åkte barnen iväg till Farmor och Morfar. De skulle åka till skansen med alla barn och så blev det parken zoo i Eskilstuna igår. Idag kom det alltså hem trötta barn. Själv har jag varit ute på lång skogspromenad med husse och matte igår. Vi har undersökt nya stigar, det är så roligt att springa fritt i skogen och få nosa på alla stubbar som jag inte nosat på förut. Husse och matte var lite slitna igår för de var på grillfest på lördags kvällen och natten de var hemma kl 03.30. Jag hade ju Benny och Ramona som hundvakt som vanligt, tur att de har lust att hålla mig sällskap. Idag har vi varit på ännu en lång skogspromenad till ett litet "Hans och Greta hus" som matte kallar det. Det är ett gammalt torp som ligger helt obebott mitt i skogen. Det är kommunen som äger det men ingen som sköter om det. Det finns ingen bilväg till huset så man får följa en stig. Vi skulle ju tagit kameran med men det tänkte vi ju inte på. Vi hittade i alla fall den gamla bilvägen, den går på andra sidan järnvägen så vi knallade den bort och kom ju fram vid Grindstugan och Flättna. Kul att upptäcka nya saker för husse och matte också. Husse höll också på att bli huggormsbiten där. Matte hon drog iväg med mig i kopplet och skrek så förfäligt så husse undrade vad som hände, han så ju inte ormen förrän han vände om. Usch vad läskigt!

Skönt i alla fall att alla är hemma! Nu ligger jag lugnt i min bädd och letar inte efter barnen!

Matte har köpt en crosstrainer så nu räcker tydligen inte våra promenader!

Nu är semester snart slut och då blir det andra bullar!
 Matte börjar ju jobba igen på onsdag husse är hemma 2 veckor till.


Om jag lägger mig här kanske jag slipper äta maten? Eller? Nej jag får väl peta i mig lite!

Boxerbus

Igår var husse, matte, Emil och jag ute på vår promenad. Sen åkte vi ut och hälsade på Curre. Vi får bara busa på varsin sida om staketet för vi är inte så bra kompisar. Sen Curre blev en stor pojke har våra lekar blivit lite våldsamma. Vi har roligt på varsin sida i alla fall. Vi var kvar hela dagen så framåt kvällen var vi 2 lugna stora boxerkillar som kunde pussa på varandra.

Här är jag på deras altan!

Curre åkte iväg en sväng!

Barnen hoppar studsmatta det är intressant.

Nattgäster!

Oj vad roligt att ha nattgäster här! Husse och matte hade kompisar som har barn här över en natt. De tältade utanför och det var riktigt festligt här på kvällen. O Blom han är en hejare på att kasta små äppelkart till mig, jag älskar alla äpplen som faller från träden nu. Tyvärr är det ju så varmt ute så en boxer orkar inte springa runt så länge och alldeles slemmig var jag med alla äpplen i munnen. Kul med mycket folk omkring sig i alla fall och många att hålla koll på!
Skönt att familjen är hemma nu! Nu tror jag att de inte ska göra några större utsvävningar i alla fall inte utan mig!
Närbild på mig!

RSS 2.0