Snö storm

Hej igen!

Vilket snökaos det kan bli för att det kommer lite vitt. Själv tycker jag att det är fantastiskt :) Njuter i fulla drag att köra boxerrace i snön. Jag blir som en plog som plogar med nosen i backen. Igår blev det ingen jätte promenad, matte var trött och lite frusen. Vi var ute i skogen o letade adventgran till husses jobb o hittade en fin trots mörkret. Matte var iväg och fikade på fm hos Majsan, då får inte jag följa med, finns ju katter där.

Idag har vi en sjuk Emil hemma, han kom hem från dagis igår med feber :( Matte hoppas i alla fall på att kunna åka in till stan och klippa sig. Hönorna är inte jätte förtjusta i att det är mörkt ute så inte många ägg blir det. Idag på morgonen låg det ett i alla fall :) Igår fick vi bara 2 det var super lite ju.

Hej hopp

Sovdag

Japp idag har vi försökt sova i alla fall. Jag måste ändå säga att det är svårt att koppla av när snön från taket ska ner. Vi vaknade kl 12 o trodde taket skulle rasa in. Jag börjar ju skälla förståss, den lilla vakthund jag är! Matte fortsatte sova nån timme men sen blev det en prommis i snön och nu snöar det ännu mer! Jag blir så glad av snön men har lite problem med tassarna nu i kylan får se vad som blir av det.

Matte ska jobba en natt till sen är det ju äntligen helg o vi får ha kul ihop hela familjen. Faktiskt inte så mycket planer mer än Fars dag på söndag. Kanske man får träffa Curre.

Tjingeling

Snöbild


Snö

Ja nu har vintern kommit till Kriken. Idag har matte varit o köpt nya vinterskor så hon ska kunna gå med mig även när det blaskar! Igår var hon så blöt om fötterna så man kunde hälla ut ett hel sjö ur skorna.

Barnen älskade snön o tog fram pulkorna direkt. Blev mycket pulka åkande hela kvällen igår. Jätte kul att jaga barnen hela vägen ner för backen. Matte lagade omellett med choritzo korv och en stor sallad och barnen åt tomtegröt snön till ära. Husse lagade bilen så nu hoppas vi det blir värme i den :)

Tänk att när snön kommer får jag nåt fnatt, älskar att jaga snöflingorna och rulla mig i snön. Idag har vi gått en låååång promenad i skogen. Matte halkade omkring som en bambi på hal is. Båda var jätte trötta när vi kom hem så vi la oss på soffan och vilade en stund. Snart dags att åka och hämta de små i familjen. I natt ska matte jobba så det blir en sovdag imorgon :)

RSS 2.0