Hallå!

Hej Hallå! Här hemma slog åskan ner i huset för en vecka sen nu ungefär. Modem och router gick sönder och husses dator. Så vi har inte skrivit på en vecka. Under veckan har matte jobbat två nätter extra och vi har kommit igång med våra långa härliga promenader, men så är det ju så att de stora barnen är hemma,sommarlov, och då vill de cykla med oss och då vill jag ju springa med dom. Promenaderna har alltså varit ett stort dragproblem för min matte. Idag cyklade familjen iväg till stan utan mig och det var astråkigt, men sen kom de bara hem och hämtade mig och så åkte vi till Curre så vi fick busa av oss rejält. Vi låg till slut som två döda sillar och flåsade, ja en liten sekund sen springa igen. Våra hussar och mattar fick till slut dela på oss för värmen och vårt flås. Vi hade kul i alla fall och fick duscha i vattenslangen. Hörru Curre det gör vi om snart! Tycker jag!

Nu har jag ätit och ska sova och smälta maten!

Curre!

(gamla bilder men ville visa kompisen)

Promenad


Här låg det visst en kotte, inte nu den tar vi med oss!

Kolla in mig i mitt fina halsband!

Ok hästar jag har koll!

Ja dom är ju långt bort! Tur!

Här känner jag igen mig, snart hemma då busar vi lite! BOXERFNATT!
En lugn promenad i skogen slutar alltid med nåt bus.

Nu bär jag kopplet! o håller koll på dig matte, gå fot nu! hihi

Lilla rundan

Idag har vi gått lilla rundan i skogen och det var så skönt att ta ut min matte på en skön skogspromenad, det var så länge sen vi gick själva. Matte är så förskyld att hon varit hemma från jobbet, hon hostar och hostar. Vi tog lilla rundan i lugn takt då gick det bra och jag var så lugn, det är ju ganska varmt mitt på dagen för oss boxrar och kanske för andra också, fast det blåser. Jag haltade ingenting med min lilla tass det känns bra.


None


Spår och sök

Igår var vi på Ekensberg och matte, Amanda och Oskar la ett spår till mig. Äntligen är tassen och borelian över och vi kan köra på som vanligt.


Nu kör vi eller?


Oj Vad trött jag blev!

Trött! men det kommer nån undrar vem?

Nya vänner!

Fredag och skolavslutning, barnen har äntligen sommarlov oj vad skönt. Jag fick ju tyvärr inte följa med in till slottet det brukar vara så mycket folk där och då blir det så många att hålla koll på. 
bakom går Oskaroch här bakom går Amanda!
Vad skoj vi haft i helgen, matte och husse hade nya vänner här i lördags, de grillade och åt jordgubbar och glass och senare på kvällen fick vi chips godis och ostbågar. Mycket mat och god dryck blev det och vad många barn det var här vi hade så roligt ute med bollar och cyklar och freesbees. Det var ju jätte lätt att "lura" alla nya människor att leka med mig. Jag sprang runt ute som en riktig liten galning ända till 23. När de startade raggarbilen skällde jag det mullrade så dant men fin var den. Nu ska vi kolla hundkoll.

Bye Bye!

Stadshund

Ja jag kommer nog aldrig bli nån stadshund jag har blivit en riktig lanthund. Jag trivs bäst på landet med min familj. Idag har jag varit nere vid Tovastugan med matte. Fullt med blivande skolavslutningsbarn och studenter liv och rörelse hela tiden till skillnad mot hemma, jag blir alldeles nervös. Många stannar och vill säga hej men jag vill liksom inte hälsa i koppel, jag blir lite hoppig när jag har kopplet på mig. Mötte en annan fin liten tjej som jag tänkte äta upp eller matte tyckte det i alla fall. Så hundmötet gick inte bra men nu har jag också varit "instängd" bra länge, på grund av tassen, men tassen börjar bli riktigt bra nu. Trött blev jag i alla fall av vårt stadsbesök så nu ligger jag och vilar i min bädd.

Tjingeling

Länge sen!

Hej hallå alla mina läsare!
Jag har inte skrivit på länge för här händer det inte mycket inte. Idag skulle vår tävlingslydnads kurs börja men min lilla tass mår inte riktigt bra så matte beslutade igår att inte gå den nu. I torsdags var vi ute och busade med Curre det var så varmt så vi var alldeles svettiga. Fredagen bjöd på cruising i stan för matte och husse vi hade hund och barnvakt. Benny och Ozzy. Helgen rusade alltså förbi för på lördagen låg matte och husse i sängen, Ozzy var här och busade med mig. Vi fick äta god pizza och leka med bollen. Söndag åkte vi ut till fredön, husse skulle bygga ställning hos några kompisar till husse och matte jag var med, men det var sååå varmt trodde jag skulle smälta bort, det gick åt mycket vatten både på kroppen och i kroppen. Jag låg mest i skuggan och flämtade.  Idag ska matte jobba extra i natt, jag längtar nästan till lite svalare väder. Matte var ute på sin cykel tur utan mig, tråkigt.

Tjingeling

Hej i värmen!

Igår var det ju riktigt varmt så matte tog fram vattenslangen för att tvättabilen men det blev "tvätta" mig också gud vad jag sprang! Jag blev helt galen och det var såååå roligt. Annars ligger jag mest i skuggan och latar mig. Sen kom barnen hem och fick se slangen och då blev det springa i vatten igen med barnen, de var nästan roligare med sällskap. Matte hämtade kameran men batteriet var slut så det blev ingen bild idag. Matte har börjat cykla utan mig min tass är ju inte riktigt bra. I helgen var det fotbolls match så jag var hemma men matte hade träffat en annan snygg boxer kille. Han var gul och kom från en kennel i Uppsala.

Ha det bra!

RSS 2.0