Underbar helg

Vi har spenderat helgen i Stockholm, jag, min fina man och så pappa och Marianne. Vi hade det så bra, önskar bara att det hade varit lite varmare. Vi bode på ett jätte fint hotell, Birger Jarl. Åt otroligt mycket och god mat, när vi väl bestämmt oss var vi ville äta och när alla matställen öppnat. Vi har promenerat runt i flera timmar och kollat in Stockholms stad, härligt men bitande kallt ibland, speciellt vid vattnet;)
Höjd punkten och anledningen vi åkte var för att se "Rock of ages", rock musikal om 80-talets musik och rockställe i Los Angeles. Den var jätte bra, de fick stående ovationer.
Grabbarna bus fick sova hos Benny och Ramona och det är vi så tacksamma för, det var så länge sen vi bara fick rå om varandra och vara bara vuxna, egen tid♥
Amanda var hemma passade Zigge och var själv en hel helg för första gången, hon hade två kompisar här och det hade gått jätte bra. De hade inte rivit stället.
 
Nu väntas jobb hela veckan skönt med bara 4 dagar:)
Tyvärr tog jag med mig nån förkylning hem så jag känner mig super seg i kroppen.
 
Tjing

Vab

Sitter och rensar lite bland mina bilder och hittade ju denna!!!
Haha Nattkollegan och jag en nyårsnatt på jobbet eller var det sista natten tillsamanns?
Hörru Nattis inte har vi väl nagellack på jobbet?
 
Idag blir det vab...igen.
Ska fortsätta med städning och tvättning och hinna träna lite också...promenader är  inget att tänka på med all snö vi nu fått.
Zigge vill inte ens gå ut han försvinner ju i snön, lilla stackarn. Väderrapporten visar ju inga tecken heller på att våren är på väg. Nåt otroligt som man får glädjas åt är ju att denna mars månad kan eventuellt bli den kallaste ever!! Det är ju stort.
 
Ha det gott där ute, kör försiktigt och ta hand om varandra♥
 
 Dagens ordspråk:
Ett bröllop är en landning som ser ut som en start.

Källa: Paul Hubschmid

 Tjing

Sjukstuga

Ja Anton och Emil är förkylda och Anton vaknade med feber. Känns inget kul men inte mycket att göra åt...ibland tänker jag att vi ändå klarat oss bra från vabbet i år men när jag skriver min lön inser jag att jag inte haft en full lön på hela vintern, tror jag.
 
Igår skjutsade jag Oskar till röntgen och sedan blev det väntan på ortopeden, vi hade tid 8.50 och var väl hemma vid 11.30. Det går inte fort på lasarettet inte, återbesök på fredag igen. Emil skulle också till ögonmottagningen, han har ju gått där sen han var bebis för att han skelade som liten och lite nu också, men igår var sista gången. Han är långsynt men än så länge inget behov av glasögon, kan bli värre när han en längre tid behöver koncentrera sig och läsa böcker, men det får framtiden visa.
 
Idag håller jag då på att tvättar, tvättar och tvättar....och tvättar lite till...blä.
Har tagit mig tiden också att träna lite, 30 minuter på gåbandet och 20 minuter på min crosstrainer. Skönt att komma igång igen, bara måste.
Wiiihhhoooo!!!!
Kanske att man finner orken att köra nu.
 
Har börjat längta lite till helgen♥
Berättar mer om den senare:)
Nu ska jag ta mig ner till tvättstugan och fram till diskmaskinen, kanske också rent av tar ut dammsugaren, finns ju alltid nåt som man inte hunnit med och göra.
 
Kram♥
 
Dagens ordspråk:
 
För en generation sedan behövde människor vila efter avslutad arbetsdag. Nu behöver de motion.
Källa: Okänd

 
I

Helgmys

Ja helgen har bjudit på en hel del härliga aktiviteter...
Det har varit otroligt härligt väder...lite kallt dock.
Vi var ute ganska mycket på lördagen och solen tar på krafterna, vi somnade tidigt på lördagskvällen.
Äntligen fick vi också se filmen Twillight breaking dawn part 2, helt ok film:)
 
Igår var en skjutsande dag, dagen började med att Amanda skulle till konfirmationen sen hem och hämta Oskar som ville hänga med innebandykompisarna när de hade en extra innebandy-träning. Anton skulle på kalas så in och handla present till Tove så skjutsa honom till kalaset. Sen tillbaka till Herrhagen där Oskar var och medans vi väntade på att träningen skulle ta slut så gick Emil och jag en sväng med Zigge bigge.Hem grillade några korvar till lunch sen tillbaka ut med bilen, Anton hämtades och så var Amandas konfirmations pass slut och jag kunde hämta henne. Halva dagen passerade alltså i bilen.
 
Den som inga barn har, vet inte vad äkta kärlek är.
 
 
Sen blev det en promenad i solen med ♥
Vi tog oss upp till båten och skottade bort snön...om ett par månader så guppar Private på böljjan den blå!
Töar på bra nu i solen!!
 
Måndag blir ledig dag...Oskar ska till röntgen och ortopeden...dags att byta gips och Emil ska till ögon och kolla synen. Anton är genomförkyld, började med halsont i lördags och huvuvdvärk igår nu är han super förkyld.
Alltid nåt som spökar.
 
Snart tajm och väcka Oskar inför sjukhusbesök...
 
All eld slocknar, om man inte håller den vid liv.
Källa: Okänd

 

 
 

Kalas

Anton har ju fyllt 9 år...för en månad sedan och så dåligt att kalaset för han och hans kompisar inte blev av förrns nu , tyvärr haft lite mycket strul just nu....men igår var grabbarna här. Så trevligt...tacomys, filmkväll, lite legobyggande och så självklart lite skylanders. Fanns massa mys, ostbågar, godis, läsk och chips så alla åt nästan tills de sprack. Helt enkelt trevlig 9 års-fredagsmyskalas:-) fina presenter blev det också och Anton tackar för det:-)
 
Kram

Mycket just nu...

Händer så mycket just nu, en del saker är hemskt tråkiga men så finns det mycket att glädjas åt. Precis så som livet är antar jag...
Min Markku (bonuspappa) har nu lämnat oss efter en jobbig sjukdomstid. Visst var det skönt för honom efter att ha kämpat mot den fruktansvärda sjukdomen, cancer, men det var absolut inte det bästa för oss. Han lämnade jorden alldeles för tidigt och han kommer vara så saknad.
Nu lever han vidare i våra minnen och som tur är har vi många som vi kan glädjas åt.
 
 
Som sagt finns en del att faktiskt glädjas åt också, min Oskar har blivit tonåring♥
Tänk vad tiden går fort, redan 13 år
Tyvärr tog hans innebandy säsong slut härom dagen då han under Emils innebandy-träning passade lite med sin kompis Wille och föll på armen så den nu är bruten...klantigt värre.
Här har han spelat  i flera år, ett ganska tufft spel ibland, och så under "innebandy-lek-spel" ramlar han och bryter sig. Han hade fruktansvärt ont och det tog lång tid på akuten men när väl beskedet om att armen var bruten kom var han nog mest ledsen för att han inte kan spela mer innebandy denna säsong. De har ju ändå DM kvar och Örebro-cuppen.
 
Igår kom också dommen angående Zigge....
Jag har ju gjort en överprövning mot Agria. Jag menar på att jag köpte en frisk hund, Agria har menat att han var sjuk från början.
MEN DET GLÄDJANDE BESKEDET KOM...JAG VANN!!!
Zigges reservation har tagits bort, jag kommer att få ersättning för mina veterinärskostnader. Det var så skönt att få läsa detta brev från nämnden....tänk om vi tagit bort honom på grund av att man inte haft råd att kämpa för honom.
Nu är Zigge en pigg voffe som stadigt går upp i vikt, har dock lite problem med kräkningar när han blir nervös, men med detta besked betyder ju det att han kan faktiskt få hjälp i framtiden om det skulle behövas.
 
Närmar sig 8 kg nu...skönt!
 
Sen måste jag bara gnälla lite som alla gör just nu..
VAR ÄR VÅREN???
Säger inget mer än så!!
Trött på att frysa allt jämt och bära ved!
 
 

Skön lördag

Dags att ta tag i en skön lördag...mys frukost med min man o små killarna, nu har vi väckt de stora killarna och de äter frukost snart matchdags:-) Onyx p -00 möter Flen i Sporthallen. Härlig lördag

Våren

Oj vad man längtar....
Sol, värme, ingen snö, ingen is, solens strålar mot ansiktet.
Om det är nån årstid jag älskar så är det våren naturen vaknar och vi alla vaknar upp och kryper ur vårt "ide".
 
Sportlovet har tagit slut och en vecka i vardagen har gått, och det innebär träningar, klarinett, Ug och läxor. Veckan går snabbt fram känns som om den bara är en transportvecka fram till helgen och helgen rusar ju förbi.
Anton har nån konstig huvudvärk som inte vill ge sig så jag är hemma med honom. Han är inte sjuk på något annat sätt men som sagt huvudvärk sen tre dagar tillbaka.
 
Zigge min plutt har ju börjat äta kortisontabletter mot sina kräkningar och måste bara berätta att han är pigg, går upp stadigt i vikt och som läget är nu kommer han få fortsätta äta dessa ett tag framåt. Han har en jätte låg dos men självklart är det inte optimalt att äta kortison men det är så läget ser ut.
Under sportlovet var vi i pulka backen och Zigge undrar just var barnen tog vägen.
Zigge och Anton busar i snön. Vi hade otroligt fint väder under helgen.
Här väntar vi på att Antons klarinett lektion ska ta slut och då var vi och köpte nytt "halsband" till Zigge, denna gång blev det ett sele, känns som det är bra idé.
 
Ikväll blir det Taco kväll Oskar ska ha två kompisar här och Amanda kommer ha sin kompis här så vi blir många runt bordet. Sen kommer helgen bjuda på innebandy match, en tripp till Stockholm (One Direction har ju en butik som är i Stockholm under två veckor....då bara måste man ju dit....eller???) Hoppas att Antons huvudvärk går över så att han kan hänga på.
 
Igår var jag med min mamma när hennes två katter fick somna in och vandra vidare till katt-himlen, även om det inte var mina katter så känns det jobbigt att vara med när ett sånt beslut är fattat. De var ju inga unga katter och de båda hade sina krämpor så det var nog skönt för dom men det känns alltid jobbigt.
 
Ska försöka ta och städa lite hemma idag...det behövs verkligen och det vore skönt inför helgen.
Tänk om man kunde träna lite också?? Har ju varit riktigt dåligt med det nu sista tiden, men när ska man hinna med det? Varje kväll spenderas med barnens träningar och på dagarna jobbar man ju...ska man träna innan jobbet då eller efter barnens aktiviteter? Känns jätte tidigt innan och efter då är man ju trött och vill titta tv hihi nej egentligen är det ju bara ta sig i kragen och sätta igång....men jag kanske ska fortsätta med "ostbågsstyle" i helgen också...börja på måndag? som man kan säga varje vecka. Ähh får bli vassen i år igen:)
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0