Båt

Båt och sköna lata dagar. Igår blåste det en hel del på sjön och jag blev nog lite sjösjuk. vi tog oss ut i marsviken och det är så kul att tuffa ut och se landet från sjösidan. Mycket sol, lätta luncher i båten och så blir det en hel del fiske så skönt att bara ta dagen som den kommer. Greta gillar båten massor det är ju litet svalare så hon njuter av båtliv hon med. Så fantastisk lugn och fin vovve, hon hänger med oss på alla utflykter. Idag blåser det lite mer än igår så vi väljer att stanna i land. Passar bra då vi ska handla, städa och tvätta. Ibland måste man ju fixa lite hemma också. Saknar min mobil massor...har också insett att jag inte kommer ihåg mitt lösenord för mitt android-konto....blir ju inte kul. Vi lagade till helgrillad oxfilé med hemmagjorda klyftpotatisar med gräddsås igår, blev så gott, så llyxade vi till det med ett glas rött till det. Tänk vilket underbart väder vi har...kunde sitta ute länge och bara mysa. Fredag idag och som sagt lite pyssel hemma och så håller vi tummarna på att vår bil kommer tillbaka hem idag. Tjingeling

Mandis blogg

Www.mandabergdahl.blogg.se

Fortsatt ledig...

Idag och igår hemmadagar med mycket fix. Vi håller på att anlägga ny gräsmatta runt Amandas hus och vi har ju massor att röja. Så nu har vi pysslat med det och sakta men säkert kommer vi framåt. Det är ju lite varmt och hålla på men skönt när det blir fint. Nu skulle jag vilja säga abrakadabra så har gräset vuxit klart och det är grönt men riktigt så snabbt går det ju inte. Vaknade med jordens huvudvärk idag och den verkar inte vilja ge med sig trots massage från mitt ♡ och Alvedon. Amanda är i stan med kompisar och Oskar är och badar med kompis . Emil och Anton har plockat fram vattenspridaren och springer sig svala i det kalla vattnet. Björn flyttar sten...kul jobb. Greta och jag vilar lite i skuggan, hon gillar inte alls denna värme. Greta gillar mest tidig morgon eller senare kväll då det är lite svalare, en riktigt morgonpigg tjej. Hon väcker oss klockan 5 varje morgon men somnar om om hon får komma upp och ligga mellan Björn och mig...vi som inte skulle ha Hund i sängen hihi.

Telefonlös

Har lyckats tappa min mobil så glaset sprack....så nu telefonlös....går att ringa och sms:a till mig har fått plocka fram en gammal som man "bara" kan ringa på....BLÄ!!!!

Semester

Äntligen semester...5 veckor med oskrivna blad. Vi började semestern med en tripp till Småland och High Chaparall. Vi åkte ner mot Småland för att också träffa vår nya familje medlem och gissa om vi blev förälskade i denna lilla prinsessa, Greta. Så på söndagen rullade vi hemåt med en ny underbar liten tjej. Vi gjorde ett stopp i Gränna och Visingsö. Veckan som nu gått tillsammans med Greta har varit lugn och vi har lärt känna henne bättre och vi är så glada att hon kommit till vår familj, tack Katarina. Vi har också hunnit med flera båtturer med fiske och mycket sol och grillning. Härlig semester alltså!!

RSS 2.0