Våren

Oj vad man längtar....
Sol, värme, ingen snö, ingen is, solens strålar mot ansiktet.
Om det är nån årstid jag älskar så är det våren naturen vaknar och vi alla vaknar upp och kryper ur vårt "ide".
 
Sportlovet har tagit slut och en vecka i vardagen har gått, och det innebär träningar, klarinett, Ug och läxor. Veckan går snabbt fram känns som om den bara är en transportvecka fram till helgen och helgen rusar ju förbi.
Anton har nån konstig huvudvärk som inte vill ge sig så jag är hemma med honom. Han är inte sjuk på något annat sätt men som sagt huvudvärk sen tre dagar tillbaka.
 
Zigge min plutt har ju börjat äta kortisontabletter mot sina kräkningar och måste bara berätta att han är pigg, går upp stadigt i vikt och som läget är nu kommer han få fortsätta äta dessa ett tag framåt. Han har en jätte låg dos men självklart är det inte optimalt att äta kortison men det är så läget ser ut.
Under sportlovet var vi i pulka backen och Zigge undrar just var barnen tog vägen.
Zigge och Anton busar i snön. Vi hade otroligt fint väder under helgen.
Här väntar vi på att Antons klarinett lektion ska ta slut och då var vi och köpte nytt "halsband" till Zigge, denna gång blev det ett sele, känns som det är bra idé.
 
Ikväll blir det Taco kväll Oskar ska ha två kompisar här och Amanda kommer ha sin kompis här så vi blir många runt bordet. Sen kommer helgen bjuda på innebandy match, en tripp till Stockholm (One Direction har ju en butik som är i Stockholm under två veckor....då bara måste man ju dit....eller???) Hoppas att Antons huvudvärk går över så att han kan hänga på.
 
Igår var jag med min mamma när hennes två katter fick somna in och vandra vidare till katt-himlen, även om det inte var mina katter så känns det jobbigt att vara med när ett sånt beslut är fattat. De var ju inga unga katter och de båda hade sina krämpor så det var nog skönt för dom men det känns alltid jobbigt.
 
Ska försöka ta och städa lite hemma idag...det behövs verkligen och det vore skönt inför helgen.
Tänk om man kunde träna lite också?? Har ju varit riktigt dåligt med det nu sista tiden, men när ska man hinna med det? Varje kväll spenderas med barnens träningar och på dagarna jobbar man ju...ska man träna innan jobbet då eller efter barnens aktiviteter? Känns jätte tidigt innan och efter då är man ju trött och vill titta tv hihi nej egentligen är det ju bara ta sig i kragen och sätta igång....men jag kanske ska fortsätta med "ostbågsstyle" i helgen också...börja på måndag? som man kan säga varje vecka. Ähh får bli vassen i år igen:)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0