Inget internet

Fasiken så trist har inget internet...har inte haft sen en vecka tillbaka...därför ingen uppdatering. Nu sitter jag med en liten dosa från telia och i skogen kan man tydligen inte få en bra uppkoppling. Ja ja blir en kortis nu i alla fall:)

Emil var på sitt första disco i fredags och Anton hade sin kompis Jocke sov över här för första gången så det var spännande. De stora grabbarna Anton och Jocke lovade att ta hand om Emil och det hade de nog gjort för Emil var så nöjd när han kom hem, och massa godis hade de köpt:)

Helgen gick ju som ett skott, vi fick för oss att åka ner till båten på lördagen så vi packade en liten "mys-picknick" och tog bussen mot Oxelösund...bara det att när vi väl var i Oxd så öppnade sig himmlen och vi hade en bit att gå till båten så väl framme var vi så blöta...vi fick i alla fall testa båtens värmare och ja den funkade ju alldelles utmärkt. Vi satt där en stund och åt och drack lite mummsigt sen blev det bussfärd mot Kriken igen och då hade det ju slutat regna som tur var.

Idag är det träningsmatch för Oskar i innebandy men tyvärr så tycker jag att det är lite sent när det är slut kl 21 för de små så vi väljer att inte åka och titta. Jag har tvättstugan i stället och de små kollar in bolibompa.

Ja och så till Zigge...han mår prima, leker busar vild och galen som en valp ska vara:)
Vi hade besök av Benny, Ramona och Ozzy igår så voffarna fick leka lite....ja Ozzy tycker nog inte Zigge är så kul att leka med...men han är ju också hela 6 år (lilla gubben) hihi Sen kom Pappa, Marianne och Leo då var det full fart på hundarna kan man säga...

Tjing för nu


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0