Semester

Oj oj vad tiden rusar iväg, så länge sen jag kikade in här och uppdaterade, men det har kanske att göra med att jag har semester och inte "hinner"

Vi har spenderat en himmla massa tid i båten men också hunnit få en egen kväll barnledigt och det var så länge sen så det var trevligt. Björn och jag cyklade då ner till båten och "bryggseglade" hihi. Vi gick och fiskade sent på kvällen mysigt men så mycket mygg...

Härlig himmel, men som sagt mygg....

Härligt lugn bara Björn och jag ♥

Amanda och Oskar sov hos kompisar och de små fick lite egen tid med Benny och Ramona...vilket som var uppskattat av de små trollen. De fick åka till Söderköping och äta stora glassar och välja absolut vilken de ville:) och ny Skylandersgubbe fick de också shoppa...hmmm....kul för små trollen.
Sen blev det bad och nya kompisar för grabbarna.
Härliga båtbilder!

Barnen har också fått egen tid med farmor och morfar, de små fick en dag på Kolmården med djuren, bamseland och delfinshowen...de var så nöjda. Vi passade då på att åka till Söderköping med de stora och äta glass så klart:) De stora fick välja själva och valde såklart shopping i Stockholm med farmor och morfar... de kom hem med så mycket fint...också de var supernöjda. De hann också med Skansen.

Vi passade då på att besöka lådbilslandet i Nykvarn med de små.

Skönt att kunna dela upp barnen lite för att hitta det som de gillar allra mest. Är man 14 år och tjej gillar man ju inte riktigt samma sak som när man är 6 år och kille.

Vi har ju lite hemma och göra också så ett par dagar har vi nu fixat och trixat hemma med ny gräsmatta....och så har vi hunnit med en fika hos Krånglin/Bergdahl, där hämtade vi jordfräs och ny studsmatta, tackar för det.

Idag var det shopping i Stockholm för hela familjen...eller nej inte ända fram ...vi fastnade vid kungens kurva...IKEA...hihi och det blev lite andra ställen där också och inte alls dyrt...Så en bra dag trots att Emil och Anton protesterade en hel del. Både god fika med räkmacka, köttbullsmörgås och massa bullar och chokladbollar och mat på Burger King blev det.

Nu lägger vi upp fötterna på bordet och tar en kall efter en lååång dag♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0