Äntligen Fredag!!

Ja veckan går fort, men fredagar när man är ledig måste ändå vara den bästa dagen på hela veckan, fredagsmys! Här hemma innebär fredagsmys chips, dipp, chili chees ostbågar, bra familjefilm och soffmys tillsammanns. Vad gör ni en fredag kväll?

Känns som om hela helgens timmar och minuter redan nu är uppbokade. Frågan är bara om förkylningsviruset kommer sätta stopp för våra planer. Oskar kände sig inte riktigt hundra pigg nu och lite ont i halsen, han har tre matcher i helgen och det blir ju inget spela om man inte är pigg. Kan vara så att det är fredag och man är lite trött och seg så här på morgonen. Anton sa också att han hade ont i halsen, så vi får se. Annars är det alltså fotbollsträning för Emil, fotbollsmatch och innebandymatcher för Oskar, kalas för Anton och så har de små bestämmt att de ska sova hos morfar och farmor.


Hittade en härlig bild som jag bara var tvungen att låna:) Hon ser lite små stressad ut! Jag kan säga att det är bara ta en sak i taget, ta det lugnt ingen stress. Inget kommer bli bättre av att stressa, man kommer inte hinna mera, ingen kommer heller må särskilt bra. Önskar att man kunde tänka så när man känner sig superstressad.

Idag bär det av på en fika till en av mina bästa vänner, Angelica. Hon är en sån vän som man kanske inte träffar så ofta men när vi ses så känns det som om det var igår. Nu tror jag vi sågs i våras senast, ojoj. Kan det vara sant? Ja när jag tänker efter så har vi inte setts, knappt hörts på hela sommaren. Så det ska bli härligt.

Amanda mandarin är hemma idag, studiedag. Hon gick sin sista dag på Kungshagens skola igår, måndag innebär Kunskapsskolan



Det kommer bli så bra. Hon kommer börja måndag med en introduktionsdag, de är fyra stycken nya, två sexor och två sjuor.

Ska ta voffen ut på en promenad nu innan det är dags att packa iväg mig, Emil och Mandis till Agge. 

Ja det var nog allt för nu...men lovar att fortsättning följer.

Tjing Tjing


Kommentarer
Postat av: Linnéa- Ebbas mamma

Tack! Det var grymt mysigt att vandra runt där med lilltösen, som var så nyfiken på allt :)

2011-09-16 @ 08:27:17
URL: http://linneagranstrom.blogg.se/
Postat av: Emma

Tack så mycket! :)

2011-09-16 @ 08:40:30
URL: http://emmabergh.blogg.se/
Postat av: Goda frestelser

Åhh, tack! :)

2011-09-16 @ 10:58:44
URL: http://godafrestelser.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0