Semester

Ja oj vad tiden går fort när man har roligt. Nu bara helgen kvar sen börjar jobbveckan. Björn tar en vecka till men jag får slita hihi:) Hela två nätter nästa vecka. Tiden går fort och vi har hunnit med en hel del semester trippar sen jag skrev sist. Cyckeltur till hamnen med god mat på Hamnmagasinet och glass vid Tova stugan. Shopping på stan med barnen igen. Söderköping och smultronstället.



Smultronställets glassar är större än barnen nästan, men de älskar att åka dit och det är härligt med deras miner när glassarna kommer in. Har blivit lite av tradition att åka dit varje år. Sen har vi ju besökt badstranden och svalkat oss i värmen. En snabb tripp över Bråviken i solen.
 
Härligt blått stilla vatten med solen, nästan så man blir sugen på en båt.

Helgen bjuder på husvagn och grillfest inte illa avslutning på semestern. I mellan alla utflykter har vi också grävt ner avlopp och vatten till Krusbäret men vi har fortfarande ett stort berg som måste bort innan vi kan bygga upp det igen.

Amanda är och inviger Nyköpings festdagar i stan hos en kompis, har sovit borta och Oskar har varit ute och seglat. De små fick lite tid med mormor och Markku igår så Björn, voffen och jag var ensamma hemma och då var det de sista grävandet som stod på schemat. Jag kanske skulle byta yrke till anläggare kanske??? Hihi nej nej alldeles för tungt och tråkigt.

Efter semestern blir det till och ta tag i allt vad träning heter igen. Herre gud så mycket gött man svullat, både dryck och mat. Vi har ju trots allt semester bara en gång per år:) 

En massa födelsedagar ska vi också hinna med nu i början av Augusti också. 
 
Måste ju också skriva en rad om min lilla Chuck också. Han tycker nog att värmen är lite jobbig men han gillar ju att ligga i skuggan. Äpplerna har börjat falla och hur gott är det väl inte att sitta i skuggan och njuta av ett nyfallet äpple??
Just nu är han ute på lite "sök äventyr" med Anton, hihi de är så söta tillsamanns min voffe och barnen.

Tjing tjing

Kommentarer
Postat av: Ánn-Britt incirias kennel

Härlig semester ni haft vi ska till Norrköping 20-21/8 .Så söt Chuck är med äpple i munnen som en riktig julgris HA det bra och kram på er Ann-Britt

2011-08-07 @ 11:46:48
URL: http://inciria.cybersite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0