Måndag morgon

Ja idag är det måndag och helgen har ju rusat förbi. Förstår inte att just helgen ska gå i denna rasande fart. Som sagt vi har ju då förlängt helgen med en dag. Björn är hemma för idag är det stora sprängdagen:) Idag ska berget bort, så vi kan gå vidare med krusbäret. Det går ju sakta sakta framåt. Hoppas det kommer trilla på lite snabbare efter idag. Vi har grävt bort lera från gropen, både med handkraft och trakorgrävaren. Så berget är nu rensat och fint.

Fredags kvällen blev en härlig utekväll med Pappa och Marianne. Det är så skönt att bara få sitta i lugn och ro och äta och prata. Tycker självklart att det är härligt med barnen också, men ibland behövs vuxen tid för att ladda batterierna. Jätte go mat på Kina restaurang blev det. Trerätters också om man orkade:) för mig blev det bara förrätt och varmrätt. De små var hos mamma och de stora skulle vara själva och ha mys och fixa mat själva. De klarade det kanon bra.

Söndag är fotbollens dag:) Oskar mötte sitt gammla lag Bissarna. Tyvärr förlorade OIK med 7-1. Resultatet hade kunnat se annorlunda ut om Oik hade haft lite tur med sig. Tycker ändå att de spelade bra. Roligt att se Oskars gammla lagkamrater spela också, men nu är det OIk som gäller.  

Ja veckan börjar alltså med lite sprängning och sen fotbollsträningar blir lite jobb i mitten också och ett besök från Majsan hoppas jag på Chuck ska ha sin aktivering, ja jag lovar att jag kommer kunna fylla dagarna. Har tänkt att hinna läsa lite också. Ny bok igen, tackar Mjsan för lånet:)

Mycket bra bok, tycker Mari Jungstedt är så bra!


Tjing Tjing

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0