Höst

Nu är det ju riktigt kallt, grått, blött, tråkväder. Matte har bihålsinfektion äter penicillin nu sen i fredags så hon är ju bättre men fortfarande inte bra. Idag har vi varit ute på en promenad men det var ju kallt som tusan. Hela helgen hade vi kalas, torsdag fyllde Amanda 10 år oc det är ju såååå kul med en massa gäster. Fredag var det husses tur att fylla år och då var han ledig från jobbet så det var en heldag ute. Lördag plockade vi med veden och så fick vi främmande av familjen Blom och de är kanon kul de gillar att leka med mig. Dagarna trillar på, matte är sjukskriven nu dessa 2 nätter hon skulle jobba. Nu vill hon bli frisk innan hon går tillbaka till jobbet.

Kommentarer
Postat av: Ann-Britt Incirias kennel

Det låter ju livat hos er med alla kalas hoppas matte håller sig frisk nu och blir hemma från jobbet tills hon är återställd och du är ju så jättefin verkligen lik din pappa Kram från oss i Skåne / Ann-Britt

2008-11-04 @ 18:23:35
URL: http://home.swipnet.se/Incirias
Postat av: Pernilla,Enzo och Molly

Kul med kalas! Låter som en ritigt seg inflammation din matte råkat ut för men så blir det ibland. Hoppas ni tar er tid att vila upp er ordentligt nu! I helgen ska vi på utställning med lillasyrran Molly, då får ni hålla tummarna för oss.

2008-11-05 @ 12:37:57
URL: http://blogg.passagen.se/enzoboxersson
Postat av: Miso och Chaplin

Hej Brorsan!



Vad skojigt med kalas! Ta hand om din matte nu så att hon hämtar sig från sin infektion!



Så stiliig du är förresten!



Kram från brorsan Chaplin!

2008-11-06 @ 10:43:59
URL: http://boxerbus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0